FC Botoșani s-a întarit cu Benjamin KUKU și Laurentiu Buș! Nigerianul s-a alaturat lotului! FOTO
SPORT

FC Botosani a transferat primul atacant din aceasta iarna, in lotul echipei pregatite de Leo Grozavu sosind fostul varf al celor de la ASA Targu Mures, Benjamin Kuku.

FC Botoșani s-a întarit cu Benjamin KUKU și Laurentiu Buș! Nigerianul s-a alaturat lotului! FOTO

In varsta de 21 de ani, Kuku s-a nascut in Nigeria si a ajuns in Romania in anul 2013, la Armatura Zalau. De acolo a luat drumul spre Targu Mures, care l-a imprumutat mai apoi la Clinceni.

A revenit insa la ASA si a facut meciuri excelente in tricoul targ-muresenilor, reusind sa marcheze doua goluri: unul in poarta Stelei, iar celalalt chiar impotriva celor de la FC Botosani. Kuku este evaluat la 350.000 de euro, insa deocamdata nu se cunosc detaliile transferului.

Pe langa Kuku, la FC Botosani va ajunge si Laurentiu Bus, care a mai trecut pe la Targu Mures, FC Rapid, Otelul Galati, iar in ultima perioada a jucat in liga secunda din Israel, la Hapoel Ramat haSharon.

Bus are 29 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas dreapta, insa poate juca atat in centru, cat si stanga. Acesta se va alatura lotului la Bucuresti, urmand a pleca cu echipa in Turcia.

"E clar ca vom mai aduce doi, trei jucatori. Avem foarte multi jucatori tineri. Stiti foarte bine ca au plecat multi jucatori importanti. Eu am mare incredere in cei care au venit acum, la Cobrea, la Carstocea, sau chiar Kuku de la ASA Targu Mures. Avem un an 2017 foarte greu, cu 5 meciuri foarte importante.", a spus Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.





 

 

Spune-ne opinia ta