FC Botosani pregateste un meci amical, in nocturna, cu o formatie de top din Republica Moldova!

FC Botosani pregateste un meci amical, in nocturna, cu o formatie de top din Republica Moldova!
FC Botosani vrea sa profite de pauza de doua saptamani, pe care Liga 1 o ia din cauza meciurilor echipei nationale a Romaniei, si vrea sa orgnizeze un meci amical cu o formatie din prima liga din Republica Moldova.

Conducerea clubului a trimis o invitatie catre formatia FC Tiraspol, locul 2 din Divizia Nationala, pentru a disputa un meci amical pe stadionul "Municipal" din Botosani.

Totusi, este posibil ca meciul amical sa se desfasoare la Roma si asta pentru ca firma care efectueaza lucrari de intretinere la gazon a intervenit in aceasta saptamana pe suprafata de joc.

"Noi ne-am dorit ca acest meci amical cu FC Tiraspol sa-l disputam pe stadionul "Municipal", pe nocturna, insa s-au facut lucrari la gazon si nu stiu daca pana la meci vom putea intra pe el. Vom vedea saptamana viitoare exact daca ne lasa sa jucam. Daca nu, exista varianta sa jucam meciul amical la Roma", a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Meciul amical dintre FC Botosani si FC Tiraspol va avea loc sambata, 6 septembrie. Echipa moldoveneasca ocupa locul doi in clasament, dupa 5 etape, avand 12 puncte, cu unul mai putin decat liderul Dacia Chisinau. 

FC Botosani si FC Tiraspol s-au mai intalnit intr-o partida amicala in acest an, castigata de moldoveni cu 3-1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătaie între elevi terminată la spital. Victima a fost transferată la Iaşi

Miercuri, 21 Februarie 2018
3602

Incidentul a avut loc, miercuri la prânz, în cadrul Şcolii de Cooperaţie când doi elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie în toaleta băieţilor.S-au îmbrâ...

Zeci de cazuri de gripă depistate în Botoşani

Miercuri, 21 Februarie 2018
338

Numai în ultima săptămână medicii au raportat 45 de cazuri de gripă la nivelul judeţului, în toatl în acest an fiind raportate 49 din cele 520 raportate la nivel naţional...

Procurorii din toată ţara, verificaţi de şefi la conduita în raport cu justiţiabilii

Miercuri, 21 Februarie 2018
165

Decizia vine după ce mass-media a semnalat posibile abateri de la Codul deontologic al judecătorilor și procurorilor în relaţia cu justiţiabilii. Controlul va avea ca scop ide...