FC Botosani pregateste un meci amical, in nocturna, cu o formatie de top din Republica Moldova!

FC Botosani pregateste un meci amical, in nocturna, cu o formatie de top din Republica Moldova!
FC Botosani vrea sa profite de pauza de doua saptamani, pe care Liga 1 o ia din cauza meciurilor echipei nationale a Romaniei, si vrea sa orgnizeze un meci amical cu o formatie din prima liga din Republica Moldova.

Conducerea clubului a trimis o invitatie catre formatia FC Tiraspol, locul 2 din Divizia Nationala, pentru a disputa un meci amical pe stadionul "Municipal" din Botosani.

Totusi, este posibil ca meciul amical sa se desfasoare la Roma si asta pentru ca firma care efectueaza lucrari de intretinere la gazon a intervenit in aceasta saptamana pe suprafata de joc.

"Noi ne-am dorit ca acest meci amical cu FC Tiraspol sa-l disputam pe stadionul "Municipal", pe nocturna, insa s-au facut lucrari la gazon si nu stiu daca pana la meci vom putea intra pe el. Vom vedea saptamana viitoare exact daca ne lasa sa jucam. Daca nu, exista varianta sa jucam meciul amical la Roma", a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Meciul amical dintre FC Botosani si FC Tiraspol va avea loc sambata, 6 septembrie. Echipa moldoveneasca ocupa locul doi in clasament, dupa 5 etape, avand 12 puncte, cu unul mai putin decat liderul Dacia Chisinau. 

FC Botosani si FC Tiraspol s-au mai intalnit intr-o partida amicala in acest an, castigata de moldoveni cu 3-1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pe 12 decembrie, creștinii îl cinstesc pe Spiridon, sfântul care își părăsește racla! VIDEO

Luni, 11 Decembrie 2017
1406

Sfantul Spiridon este cinstit de Biserica pe 12 decembrie. Spiridon este sfantul care pleaca periodic din racla, pentru a-i ajuta pe oamenii care il cheama in rugaciune, cu credinta si cu dragoste. As...

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

Luni, 11 Decembrie 2017
1598

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...

Apel al Poliției, după ce pe rețelele sociale au apărut mesaje de instigare la violență!

Luni, 11 Decembrie 2017
1102

În aceste zile, pe rețelele sociale, cetățenii sunt invitați să participe la o serie de manifestații publice. Înainte de a da curs invitației, recomandăm tuturor să fie atenți cu...