FC Botosani joaca duminica doua meciuri amicale! Grozavu: "Voi da posibilitate tuturor jucatorilor sa joace"
SPORT

FC Botosani va disputa primele doua partide amicale din cantonamentul programat in Antalya, iar Leo Grozavu a cerut ca cele doua meciuri sa aiba loc duminica, pentru a putea vedea la lucru toti jucatorii din lot.

FC Botosani joaca duminica doua meciuri amicale! Grozavu: "Voi da posibilitate tuturor jucatorilor sa joace"

Antrenorul botosanenilor spune ca nu va pune accident pe rezultate in aceste doua meciuri, insa spre finalul cantonamentului vrea ca echipa sa se prezinte cat mai aproape de adevarata valoare a lotului, dorind sa trimit in teren jucatorii pe care se va baza in majoritatea meciurilor din campionat.

"Perioada de pregatire este foarte scurta. Mi-as dori sa prindem o forma buna la inceput de campionat, mai ales in cele cinci meciuri ramase din sezonul regulat si sper sa avem rezultate bune. Rezultatele din amicale...avem niste partide care nu ne sunt indiferente, dar voi da posibilitatea tuturor jucatorilor sa joace, mai ales la primele meciuri. Fiecare trebuie sa demonstreze si sa arate ca merita sa fie in interiorul echipei. Sper ca la ultimele doua meciuri amicale sa putem alcatui o echipa de start cat mai aproape de realitate", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul de la FC Botosani spune doar prin unitatea grupului va putea obtine rezultate bune in ultimele meciuri ramase din sezonul regulat si asta pentru ca nu exista jucatori cu valori individuale deosebite.

"Este un cantonament asa cum trebuie sa fie. Sa nu uitam ca suntem o echipa mica, fara valori individuale deosebite. Suntem o echipa cu un buget care nu-si permite sa aduca jucatori de o valoare individuala excelenta si doar grupul trebuie sa infrunte, sa munceasca mai mult, sa se daruiasca si atunci vom face si rezultate. Sunt convins ca baietii si-au dat seama ca altfel nu se poate si speram sa jucam mai bine decat am facut-o in finalul anului.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta