FC Botosani, in topul echipelor care au driblat cel mai mult in acest sezon! Martinus, principalul vinovat!

FC Botosani, in topul echipelor care au driblat cel mai mult in acest sezon! Martinus, principalul vinovat!
Indiferent cât de tacticizat a devenit fotbalul, driblingul va rămâne întotdeauna preferatul tribunelor.

Fentele izbutite de-a lungul timpului de fotbalişti precum Dobrin, Dumitrache, Iordănescu, Balaci, Lupu, Hagi, Cârțu, Ilie Dumitrescu ori, mai nou, Mutu sau Sânmărtean, au atras tinerii spre stadion, mânaţi şi de dorinţa de a copia reuşitele acestora, de a ajunge într-o zi ca idolii lor.

Practic, maeştrii driblingului au responsabilitatea de a face diferenţa în dreptunghiul verde, iar pentru asta sunt întotdeauna răsplătiţi cu aplauze generoase, anunta Liga Profesionista de Fotbal pe site-ul oficial.

Primele 23 de runde au oferit destul de multe astfel de momente, printre actori aflându-se Constantin Budescu şi Denis Alibec de la Astra, Florin Cernat şi Ianis Hagi de la Viitorul, Cosmin Matei şi Dorin Rotariu (Dinamo), Nicolae Stanciu şi Jugurtha Hamroun (Steaua), Mihai Răduţ şi Dan Nistor (Pandurii), Filip Jazvic (ASA), Vasile Gheorghe (CSMS Iași), Thaer Bawab şi Andrei Ivan (CS U Craiova), Quenten Martinus (FC Botoşani), Alexandru Păun (CFR), Ianis Zicu (Poli Timişoara), Florin Purece (Concordia), Ben Hamed Kone (FC Volunari) şi Abdellah Zoubir (Petrolul).

Conform firmei de monitorizare InStat, cea mai bună medie de driblinguri reuşite pe meci în etapele disputate până acum în ediţia actuală a Ligii 1 Orange o găsim în dreptul celor de la CS Universitatea Craiova, 23 (dintr-un total de 39 de driblinguri încercate/meci). Gruparea din Bănie le-a depăşit în lupta pentru primul loc din acest clasament pe Steaua şi Pandurii, ambele cu câte 21 de driblinguri/meci (fiecare cu o medie de 36 driblinguri încercate/meci).

FC Botosani se afla pe pozitia a treia, alaturi de Astra, Viitorul, Timisoara, Petrolul si ASA Targu Mures, cu o medie de 19 driblinguri pe meci.

Clasamentul driblingurilor reuşite pe meci (media):

1.CS U Craiova - 23 driblinguri/meci;
2.Steaua, Pandurii - 21;
3.Astra, Viitorul, Poli Timişoara, Petrolul, ASA Tg Mureş, FC Botoşani - 19;
4.Dinamo, CFR Cluj, FC Voluntari - 18;
5.Concordia - 17;
6.CSMS Iaşi - 15.

sursa: lpf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
244

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
392

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
126

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...