FC Botosani i-a stabilit pretul lui Morutan: "Numai pe banii astia pleaca". Ce spune Leo Grozavu despre fotbalist!
SPORT

Olimpiu Morutan este cel mai dorit fotbalist din Romania, iar FC Botosani a primit deja oferte clare de la Steaua, CFR Cluj, PSV (Olanda), Atalanta (Italia) sau FC Brugge (Belgia), insa cel mai probabil acesta va continua sa joace la echipa botosaneana cel putin pana in iarna.

FC Botosani i-a stabilit pretul lui Morutan: "Numai pe banii astia pleaca". Ce spune Leo Grozavu despre fotbalist!

Valeriu Iftime spune ca Morutan va pleca in aceasta vara doar contra unei sume de 1 milion de euro, plus procente dintr-un eventual transfer. In caz contrar nu va ceda altor oferte, mai ales ca jucatorul are nevoie sa joace meci de meci la aceasta varsta.

"Eu va spun ceva. Morutan va ramane la FC Botosani. Numai daca primesc o oferta de nerefuzat va pleca acum. Cand spun asta ma refer la 1 milion de euro si multe procente dintr-un eventual transfer. Aceasta este o oferta de nerefuzat acum. Numai pe banii astia pleaca. Dar noi credem ca avem nevoie de acest copil, cum el are foarte mare nevoie de noi acum. Deocamdata el nu a jucat meci de meci, nu a marcat niciun gol si orice echipa il va manca daca va ajunge acolo. La noi inca are un respect si oamenii il ajuta sa se ridice. Intr-o echipa mare il mananca astia cu haine cu tot. De asta spun ca el nevoie de noi acum. De ce spun asta? Daca noi il vindem acum pe niste bani si el cedeaza, inseamna ca vindem non-valori. Ne-am dat mana cu Ngadeu si a confirmat. Nu ne-am dat mana cu Cabrera, care la ce potential avea a ajuns in Malaezia acum. Vrem sa dam un jucator care sa ne poarte numele mai departe. Noi trebuie sa-l facem titular al postului, dupa care va pleca.", a declarat Valeriu Iftime.

Antrenorul Leo Grozavu este cel care l-a urmarit pe Morutan si a cerut conducerii sa-l aduca la FC Botosni. El este de parere ca Olimpiu nu va ceda din cauza acestor oferte, chiar daca are doar 18 ani.

"Eu il cunosc de la 11 ani si eu l-am adus la Botosani. El nu a aparut de undeva din luna. Eu il cunosc foarte bine. Va spun ceva. Este un copil extraordinar de talentat si este un copil cu un psihic de mare campion. Psihicul il ajuta extraordinar. Eu am pus foarte multa presiune pe el, l-am testa in foarte multe situatii si este un copil care rezista sub orice fel de presiune. Sunt jucatori cu mult mai multa experienta ca el, care nu rezista asa. Pentru mine asta inseamna foarte mult. El daca este cladit cum trebuie, el este un talent al fotbalului romanesc. Nu are cum sa nu confirme. Singurul lucru pe care FC Botosani trebuie sa-l faca pentru este sa-i dea incredere sa joace, iar el trebuie sa se pregateasca foarte bine, pentru ca nu poti juca asa in orice conditii.", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta