FC Botosani a invins pe Zaria Balti, intr-o partida amicala cu aproape 2.000 de spectatori in tribune! FOTO
SPORT

FC Botosani a invins pe Zaria Balti, intr-o partida amicala cu aproape 2.000 de spectatori in tribune! FOTO
FC Botosani a invins cu scorul de 1-0 partida amicala cu basarabenii de la Zaria Balti, meci ce a avut loc pe stadionului Municipal din Botosani.

Botosanenii au marcat singurul gol al meciului in minutul 17, prin brazilianul Willie Barbosa , care a intrat in careul si l-a invins pe portarul Livsit. 

Leo Grozavu incepuse meciul cu jucatori care au evoluat mai putin sau care au fost transferati pe ultima suta de metri, cum ar fi Burca si Elek: Albut - Patache (c), Ichim, Burca, Popovici - Willie, Fulop L, Cucu, Greu - Elek si Herghelegiu.

In minutul 34, Zaria Balti a fost aproape de a egala, insa sutul lui Gheorghe Ovseannicov a fost respins in corner de Albut de sub bara transversala

La pauza Leo Grozavu l-a schimbat pe Albut cu Avram, iar in minutul 55, Bordeianu si Roman i-a inlocuit pe Cucu si Greu. Dupa 5 minute au intrat Golofca, Plamada, Vasvari, Juncanaru si Tarnovan.

In minutul 90, jucatorii de la Balti au marcat golul egalizator, insa acesta a fost anulat pentru offside, dupa care la ultima faza a meciului, FC Botosani putea marca golul de 2-0, insa Golofca, Juncanaru si Tarnovan nu au putut trimite mingea in poarta goala, dupa ce portarul moldovean iesise pana in careul advers.

Meciul dintre FC Botosani si Zaria Balti a fost urmarit de aproape 2.000 de spectatori, mai multi si decat in unele partide din Liga 1.














































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...