FC Botosani a fost invinsa de Rapid Bucuresti! Vezi echipa de start si reactia lui Valeriu Iftime: "A jucat la ei astazi"

FC Botosani a fost invinsa de Rapid Bucuresti! Vezi echipa de start si reactia lui Valeriu Iftime: "A jucat la ei astazi"
FC Botosani a pierdut partida amicala cu echipa de liga secunda Rapid Bucuresti, scor 1-0, intr-un meci in care antrenorul Leo Grozavu a trimis in teren echipa a doua.

Golul rapidistilor a fost marcat de veteranul Daniel Pancu, in minutul 15, care a profitat de o pasa gresita a lui Ghinga si a inscris pentru 1-0, scor ce avea sa ramana pana la finalul partidei.

"Pot sa spun ca Ghinga a jucat la ei astazi. A dat o pasa perfecta lui Pancu. Am avut un meci care nu era pregatit astazi, a fost ceva in plus. Au jucat rezervele, dar asta nu scuza jocul prost pe care l-am facut si lipsa de activitate si de fotbal. Vorba unui coleg de-al meu de la Elsaco, degeaba s-au pregatit atat ca n-au inteles nimic. Nu stiu daca e importanta rezultatul, dar n-am avut fotbal. A fost o greseala acolo a lui Ghinga, care si eu dupa o betie crunta, cred ca eram putin mai atent. Se pare ca intradevar Stojkov pare a fi altceva si a facut niste faze care greu le face un fotbalist. Am vazut un Danci foarte agresiv si destul de prezent in joc.", a declarat Valeriu Iftime.

FC Botosani: Lazar - Bordeanu, Poverlovici, Ursu, Patache - Danci, Ghinga, Puri, Stojkov, Vraciu, Cirjan

Rapid Bucuresti: Anthony, Coman, Tînc, Pãun, Voicu, Martin, Sãndulescu, Herea, Doman, Bãlan, Pancu

Urmatorul meci al botosanenilor va avea loc astazi de la ora 17:00, atunci cand elevii pregatiti de Leo Grozavu vor intalni pe chinezii de la Hangzhou Greentown.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
191

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
304

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...