FC Botosani a castigat meciul de la Brasov cu 2-1, prin "dubla" lui Hadnagy

FC Botosani a castigat meciul de la Brasov cu 2-1, prin "dubla" lui Hadnagy

 Attila Hadnagy  digisport.ro

FC Botoşani a caştigat partida cu Corona Braşov din etapa a 9-a a Ligii 1 şi a urcat pe locul secund, la un punct în spatele Stelei.

Miranda a deschis scorul în minutul 25 la primul şut pe poartă al meciului, dar Botoşani a răspuns înainte de pauză prin Hadnagy. În debutul reprizei secunde acelaşi Hadnagy a reuşit "dubla", iar gazdele nu au mai avut răspuns.

Echipele de start:

Corona: Marc - Rodriguez, Tudose, Asanovici, Martac - Miranda, Aguirre, Vranjkovici, Burlacu - Brata, Buş

Rezerve: Dănălache, Damian, Arce, Munteanu, Olariu, Neacşa, Chirciu

FC Botoşani: Curileac - Patache, Dinu, Ursu, Acsinte - Tincu, Croitoru, Fulop, Vaşvari - Hadnagy, Cîrjan

Rezerve: Perianu, Poverlovici, Maghici, Matei, Vraciu, Ghinga, Codoban

Min 1: A inceput meciul. FC Botosani joaca in echipament albastru, in premiera in acest sezon, in timp ce gazdele au echipament rosu.

Min 10: FC Botosani incearca sa desfaca apararea brasoveana, insa pana acum nu a reusit. Gazdele au beneficiat de un corner, insa fara probleme pentru Curileac.

Min 12: Este pentru prima data cand FC Botosani este arbitrata in Liga 1 de Ovidiu Hategan. Gazdele au mai fost arbitrate in meciul cu Ceahlaul.

Min 13: Cirjan este faultat la 35 de m de poarta adversa si Rodriguez vede primul cartonas galben al meciului. Croitoru a executat, insa pe langa poarta.

Min 22: Joc modest la Brasov. Niciun sut pe spatiul portii pana acum!

Min 24: Gol Corona! Brazilianul Miranda suteaza de la 19 m, balonul loveste bara din stanga lui Curileac, dupa care intra in poarta. 1-0 la Brasov!

Min 30: Croitoru incearca sa-l curprinda pe portarul gazdelor cu un sut cu efect trimis din partea dreapta de la 35 de m, insa Marc a retinut.

Min: 31: FC Botosani preseaza. Hadnagy intra in careu si ii paseaza in fata portii lui Fulop, insa Asanovici intervine si trimite in corner.

Min 32: Ursu trimite balonul cu capul pe langa poarta.

Min 33: Partida de la Brasov s-a incins odata cu golul brasovenilor. Croitoru arunca mingea in careul gazdelor, insa Marc intervine si boxeaza. 
 
Min 40: FC Botosani alearga dupa egalare. Vasvari il lanseaza in partea dreapta pe Hadnagy, care centreaza in careu, insa Tudose respinge in corner.

Min 42: GOOOOOOL FC BOTOSANI! Croitoru executa cornerul, Dinu prelungeste balonul cu capul pana la Hadnagy, care din 2 m trimite balonul in poarta cu capul! 1-1.

Min 45: Fluier final al primei reprize!

Min 46: A inceput repriza a doua.

Min 47: Ocazie de gol FC Botosani. Croitoru a executat un corner, mingea ajunge la Ursu care trimite balonul pe poarta, insa Marc prinde.

Min 53: FC Botosani ocupa locul doi intr-un clasament al "recuperarilor" de balon din Liga 1

MIN 56: GOOOOOOL FC BOTOSANI! Fulop patrunde in banda din stanga, centreaza in careu pana la Hadnagy care trimite cu latul si reuseste "dubla". 1-2

Min 58: FC Botosani a inceput perfect repriza secunda! Patache a centrat din partea dreapta, iar gazdele au respins in corner.

Min 64: Patache primeste cartonas galben pentru un fault

Min 68: Schimbare la Corona, iese Brata, intra Olariu

Min 70: Hadnagy ii paseaza lui Vasvari, care suteaza pe centrul portii si Marc retine. Dupa doa cateva secunde se schimba rolurile, Vasvari centreaza in careu pentru Hadnagy, insa un fundas al gazdelor intervine.

Min 72: Vranjkovici primeste galben pentru un fault asupra lui Croitoru

Min 73: Asalt al botosanenilor la poarta gazdelor. FC Botosani vrea sa inscrie si golul trei pentru a nu trai cu emotii finalul de meci.

Min 74: Schimbare la gazde, iese Vranjkovici si intra Chirciu

Min 75: Schimbare si la FC Botosani: iese eroul meciului Hadnagy si intra Vraciu. Atti-Gol este aplaudat de spectatorii brasoveni prezenti la meci.

Min 80: Schimbare la FC Botosani: iese Cirjan, intra Codoban

Min 85: Botosanenii incearca sa tina cat mai mult de minge. Olariu vede cartonas galben pentru un fault asupra lui Vasvari.

Min 89: Ultima schimbare la FC Botosani: iese Fulop si intra Matei

Min 90: Final de meci

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
520

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...