EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham

EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham
Marius Șumudică și-a făcut bine lecțiile înaintea meciului cu West Ham și Astra a terminat la egalitate meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League contra "ciocănarilor", scor 2-2.

Englezii au deschis scorul în minutul 23, cînd Valencia a primit o centrare perfectă de la Payet. Giurgiuvenii au ripostat prin Budescu, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar atacantul din acest meci al lui Șumudică a fost oprit de Zarate, scrie gsp.ro.

"Ciocănarii" au majorat diferența prin același Zarate, care a fost și cel mai activ jucător. Argentinianul și-a luat inima în dinți și a pornit ca din tun de la 30 de metri. Destinația finală a fost în poarta lui Silviu Lung Jr.

Jocul s-a rupt pentru englezi în minutul 58, cînd Collins a luat al doilea galben pentru un fault la Budescu și a fost trimis la cabine. Trupa lui Șumudică n-a renunțat la luptă și cu 20 de minute înainte de final Boldrin a readus speranțele în tabăra formației din România cu un șut superb de la 22 de metri.

Golul care o face pe Astra să plece cu capul ridicat din Anglia a venit în minutul 82. Takayuki a trimis o centrare în spatele liniei defensive a englezilor, Ogbonna a sărit la cap și l-a indus în eroare pe portarul Adrian, mingea ducîndu-se în poartă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
272

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
475

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...