EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham

EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham
Marius Șumudică și-a făcut bine lecțiile înaintea meciului cu West Ham și Astra a terminat la egalitate meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League contra "ciocănarilor", scor 2-2.

Englezii au deschis scorul în minutul 23, cînd Valencia a primit o centrare perfectă de la Payet. Giurgiuvenii au ripostat prin Budescu, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar atacantul din acest meci al lui Șumudică a fost oprit de Zarate, scrie gsp.ro.

"Ciocănarii" au majorat diferența prin același Zarate, care a fost și cel mai activ jucător. Argentinianul și-a luat inima în dinți și a pornit ca din tun de la 30 de metri. Destinația finală a fost în poarta lui Silviu Lung Jr.

Jocul s-a rupt pentru englezi în minutul 58, cînd Collins a luat al doilea galben pentru un fault la Budescu și a fost trimis la cabine. Trupa lui Șumudică n-a renunțat la luptă și cu 20 de minute înainte de final Boldrin a readus speranțele în tabăra formației din România cu un șut superb de la 22 de metri.

Golul care o face pe Astra să plece cu capul ridicat din Anglia a venit în minutul 82. Takayuki a trimis o centrare în spatele liniei defensive a englezilor, Ogbonna a sărit la cap și l-a indus în eroare pe portarul Adrian, mingea ducîndu-se în poartă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
198

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
256

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
470

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...