Europa League: Pandurii, invinsa in prelungiri de Fiorentina! EURO-gol marcat de Eric - VIDEO

Europa League: Pandurii, invinsa in prelungiri de Fiorentina! EURO-gol marcat de Eric - VIDEO
 Pandurii Targu Jiu a "bifat" o noua infrangere in grupele Europa League, gorjenii pierzand, scor 1-2, returul cu Fiorentina.

Eric a deschis scorul pentru vicecampioana Romaniei, dar Fiorentina a intors rezultatul in ultimele cinci minute, izbutind golul victoriei la ultima faza a partidei.

Pandurii au abordat prudent partida cu formatia din Florenta, constienti ca doar o victorie i-ar mentine in lupta pentru calificarea in primavara europeana. Desi, dupa corectia severa primita in Italia, putini erau cei care visau la un rezultat pozitiv, scrie ziare.com.

Dupa un debut de meci in care oaspetii au avut posesia, gorjenii au prins curaj si au iesit la joc dupa primele 10 minute. Imediat defensiva adversarilor a dat semne de slabiciune, desi atacurile romanilor n-au fost tocmai convingatoare.

In minutul 32 brazilianul Eric a dat insa lovitura, deschizand scorul cu o "foarfeca" fabuloasa.

Aproape imediat a venit si a doua ocazie, insa "decarul" Pandurilor a preferat sa paseze la Alex dos Santos si faza s-a stins.

La pauza Cristi Pustai nu a avut multe optiuni, el fiind fortat sa faca doua schimbari in prima repriza dupa doua accidentari.

Partea secunda s-a jucat, asa cum era de asteptat, mai mult la poarta gazdelor, insa defensiva gorjeana a rezistat. Ba mai mult, romanii puteau da lovitura pe contraatac daca erau mai concentrati la finalizare.

Montella a fortat pe final, atacand cu toate liniile, si a avut castig de cauza. Matos a restabilit egalitatea in minutul 85 iar vedeta Borja Valero a adus victoria la ultima faza a partidei.

In urma rezultatelor de joi, Fiorentina si Dnepr si-au asigurat deja calificarea in saisprezecimi cu doua etape inainte de finalul fazei grupelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
37

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
147

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...