Doi dintre cei mai bogati oameni din Romania cumpara 49% din actiunile lui Gica Hagi la Viitorul!

"Regele" negociaza intens, de cateva zile, cu doi dintre cei mai bogati oameni din Romania, Dragos si Adrian Paval, patronii lantului de magazine de bricolaj Dedeman.

Doi dintre cei mai bogati oameni din Romania cumpara 49% din actiunile lui Gica Hagi la Viitorul!

Gica Hagi e pe punctul de a vinde 49% dintre actiunile campioanei Romaniei, FC Viitorul. Gazeta Sporturilor sustine ca "Regele" negociaza intens, de cateva zile, cu doi dintre cei mai bogati oameni din Romania, Dragos si Adrian Paval, patronii lantului de magazine de bricolaj Dedeman.

Directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, a comentat informatiile potrivit carora Gica Hagi ar urma sa vanda 49% din actiunile campioanei Romaniei.

Cristian Bivolaru n-a confirmat negocierile cu patronii Dedeman, dar nici nu le-a infirmat.

"Noi am avut in trecut o colaborare foarte buna cu cei de la Dedeman. Mai departe nu stiu despre o colaborare de genul asta. Dar e posibil! Cine stie?", a declarat Bivolaru pentru Gazeta Sporturilor.

Cei doi frati, cu o avere estimata de Forbes la 1,2 miliarde de euro, ar urma sa plateasca peste 10 milioane de euro pentru 49% dintre actiunile clubului Viitorul.

Fostul mare jucator roman a infiintat clubul Viitorul din 2009. sursa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...