DNA-ul a ajuns în Liga a II-a: Sorin Cigan şi preşedintele ACU Arad, Gheorghiţa Onu, au fost audiaţi

DNA-ul a ajuns în Liga a II-a: Sorin Cigan şi preşedintele ACU Arad, Gheorghiţa Onu, au fost audiaţi
Fostul fotbalist al lui FC Bihor, Sorin Cigan, şi preşedintele grupării ACU Arad, Gheorghiţa Onu, sunt audiaţi joi la sediul DNA Oradea, ambii fiind acuzaţi în cazul partidei ACU-FC Bihor, primul pentru trafic de influenţă, iar Onu pentru cumpărare de influenţă.

Conform declaraţiilor procurorului Ioan Moldovan, cei doi au fost ridicaţi în această dimineaţă de poliţiştii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă de la domiciliile lor din Oradea, respectiv Arad şi duşi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea. În prezent, ei sunt  audiaţi de procurori.

"Pot să vă confirm că cei doi sunt la sediul DNA Oradea, unde sunt audiaţi de procurori, însă alte detalii legate de acest caz voi putea oferi abia mâine", a spus Moldovan.

Sorin Cigan este suspectat că ar fi primit de la preşedintele ACU Arad o sumă de bani pentru a le oferi jucătorilor de la FC Bihor, înainte de meciul de liga secundă disputat sâmbătă, între cele două echipe, la Arad, în care gazdele aveau nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare.

De altfel, suspiciunile legate de încercarea de mituire a fotbaliştilor de la FC Bihor au apărut încă de miercurea trecută şi au generat un conflict între jucători şi primarul oraşului Oradea.

Ilie Bolojan i-a vizitat pe fotbalişti la vestiare şi i-a avertizat asupra zvonurilor legate de un posibil blat şi de sumele de bani care se vehicula că ar veni de la Arad. Atunci, trei sferturi dintre fotbalişti au părăsit vestiarul, iar ulterior şi-au cerut scuze în faţa primarului.

Meciul de la Arad, dintre ACU şi FC Bihor, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar arădenii au retrogradat în eşalonul al treilea. În schimb, s-a salvat de la retrogradare Universitatea Cluj, echipa antrenată de Dorinel Munteanu, care a şi mulţumit public jucătorilor lui FC Bihor pentru egalul de la Arad.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
2

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
412

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
727

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...