Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor

   Mediafax

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor Arbitrul austriac Thomas Einwaller a decis întreruperera meciului Dinamo - Slovan Liberec în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

În minutul 86, un suporter al echipei Dinamo a intrat pe teren, având în mână o rolă de hârtie. El a ieşit de pe teren, fiind urmărit de stewarzi, însă suporterul a intrat din nou la marginea terenului, unde a fost oprit de stewarzi.

După imobilizarea acestuia, suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au păstruns pe pista de atletism a stadionului din Bulevardul Şoseaua Ştefan cel Mare, iar arbitrul a fluierat pentru ca jucătorii să intre la vestiare. În drum spre vestiare, fanii de la Tribuna a II-a au aruncat cu obiecte înspre jucători.

Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a îndepărta suporterii de la tribuna a II-a, în următoarele minute fanii părăsind tribunele.

Un suporter de la tribuna a doua a aruncat cu un obiect de plastic în direcţia antrenorului formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, însă acesta a fost îndepărtat de un oficial dinamovist înainte să-l lovească pe tehnician.

Managerul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Ganea, s-a dus să vorbească cu suporterii de la tribuna a II-a.

Un om de ordine, îmbrăcat în civil, a fost bătut de suporteri de la tribuna a II-a, după ce i-a căzut staţia de emisie - recepţie, bărbatul primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la stadion.

Sursa: Mediafax

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
20

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
126

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
78

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...