Detalii noi in cazul accidentului suferit de pilotul Michael Schumacher: "Lupta pentru a ramane in viata"

Detalii noi in cazul accidentului suferit de pilotul Michael Schumacher: "Lupta pentru a ramane in viata"
Medicii de la spitalul din Grenoble au organizat o conferinţă de presă pentru a oferi detalii despre starea lui Michael Schumacher.

"Cand a fost adus aici avea o leziune gravă a creierului şi era în comă. Se află încă în stare critică. Michael a fost operat imediat după ce i-am făcut primele teste. În acest moment nu putem vorbi despre ce va fi. Se află în comă indusă acum. Starea sa este critică. A fost supus unei singure operaţii. Nu putem vorbi acum despre efectele operaţiei. Nu intenţionăm să-l operăm din nou, nu considerăm că e nevoie de o a doua intervenţie acum. Starea sa e gravă, sîntem alături de el, îl îngrijim zi şi noapte, dar e mult prea devreme să facem prognosticuri. Casca pe care o purta l-a ajutat, într-adevăr. Michael luptă pentru a rămîne în viaţă. Dacă nu ar fi purtat cască, după modul violent în care s-a lovit, nu ar mai fi fost aici acum. Familia sa e alături de el, au stat lîngă patul lui. După accident, pacientul era agitat şi nu a putut răspunde întrebărilor puse de medici", a declarat unul din medicii de la spitalul din Grenoble.

Schumacher a fost implicat duminică într-un accident pe pîrtia de schi de la Meribel, lovidu-se, în cădere, cu capul de o piatră. Deşi purta cască, impactul a lăsat urme grave.

Prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
191

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
308

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...