De ce pleaca Marius Croitoru? Trei motive care l-au deranjat pe Leo Grozavu!

De ce pleaca Marius Croitoru? Trei motive care l-au deranjat pe Leo Grozavu!
Situatia tensionata dintre antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, si capitanul Marius Croitoru a fost facuta pentru prima data publica la meciul cu ACS Poli Timisoara.

Atunci, antrenorul anunta ca Marius Croitoru este accidentat si a fost lasat acasa. De partea cealalta, fotbalistul de 35 de ani spunea ca este apt de joc si nu intelege de ce nu a fost luat la Timisoara.

Ieri dupa-amiaza, la conferinta de presa inaintea meciului cu CSMS Iasi, Leo Grozavu a anuntat ca Marius Croitoru si-a exprimat dorinta de a pleca de la echipa, lucru confirmat de presedintele Cornel Sfaiter, dar si de jucator.

Cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor a publicat in editia tiparita de astazi 3 motive ce l-au determinat pe Leo Grozavu sa renunte la Marius Croitoru:

1.Ar fi comentat deciziile antrenorului! Capitanul botosanenilor si-ar fi exprimat in vestiar parerile legat de deciziile antrenorului, considerandu-se indreptatit sa o faca, avand in vedere experienta sa.

2.Ar fi criticat achizitiile! Croitoru si-ar fi exprimat in mai multe randuri nemultumirea legata de jucatorii care au fost adusi in aceasta vara la FC Botosani, criticandu-le evolutiile. Lui Grozavu nu i-ar fi picat bine, pentru ca au fost adusi la dorinta lui.

3.Ar fi "sifon"! Poate cel mai deranjant lucru pentru antrenor a fost relatia foarte buna cu cei doi finantatori, Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter. Grozavu ar fi considerat ca jucatorul "da raportul" despre tot ce se intampla la echipa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
520

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...