CSU Suceava - CSM Botoșani 30-24! Sucevenii câștigă supremația Moldovei!

CSU Suceava - CSM Botoșani 30-24! Sucevenii câștigă supremația Moldovei!

CSM Botoșani pleacă răpusă de la Suceava, după ce au fost învinși de echipa orașului amintit anterior. Deși au început bine meciul, elevii lui Radu Roșu au pierdut ritmul jocului încă din prima repriză, CSU Suceava conducând partida din minutul 15 și până la final.

Partida a fost una tensionată, iar arbitrii clujeni delegați la aceasta partidă au făcut prăpăd în tabăra botoșăneană, împărțind eliminări după eliminări. Chiar și așa, pe teren, CSU Suceava a fost echipa mai bună.

La partida cu CSU Suceava au făcut deplasarea și un grup de 30 de copii din Frumușica care și-au susținut în cor favoriții pe toată durata partidei.

Meciul nu s-a terminat la finalul celor 60 de minute. Dacă în timpul partidei, galeria suceveană le-a arătat "elevilor" botoșăneni semne obscene, la vestiare a venit rândul celor din stafful Sucevean să demonstreze că suferă de "exces de bun simț". Aceștia l-au înjurat pe Florin Ciubotariu, fostul lor jucător, care "și-a rupt oasele" 3 sezoane pentru CSU și care a ridicat numele echipei, fiind apoi izgonit din tabăra Universității odată cu retrogradarea acestora.

În celălalt meci al zilei, Poli Iași a câștigat surprinzător cu CSU Galați.

În etapa viitoare, CSM Botoșani întâlnește formația CSU Târgoviște, sâmbătă, de la ora 15:30, la Sala Polivalentă. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
412

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
251

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
65

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...