CS Real Taekwondo Team, 18 medalii la CUPEI ARMENOPOLIS - FOTO

CS Real Taekwondo Team, 18 medalii la CUPEI ARMENOPOLIS - FOTO
La finele saptamanii trecute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la prima editie a “CUPEI ARMENOPOLIS la Taekwondo WTF- la kyorugi (lupta) - clasa A (avansati) si Turneul Republican - clasa B pentru categoriile copii, juniori mici, cadeti, juniori si seniori dar si proba de SPEED KICK (turneu lovituri viteza) destinata copiilor si juniorilor mici.

Acest eveniment a fost organizat de FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF, in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Taekwondo Armenopolis, in sala de sport a liceului “ANA IPATESCU din localitatea Gherla, judetul Cluj. La competiție au luat startul peste140 de sportivi legitimati la11 de cluburi de profil din tara. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la acest eveniment cu un lot format din 19 de sportivi și 4 oficiali.

Fiind la prima editie, la acest eveniment cluburile participante au venit cu cei mai buni sportivi urmare fiind nivelul foarte ridicat al competitiei. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a reusit încă o dată sa demonstreze ca este unul din cele mai puternice cluburi de profil din tara. La acest eveniment s-au obtinut 18 medalii din care 5 de aur, 11 de argint, 2 de bronz dar si 2 trofee.

LOCUL I au obținut sportivii: Leahu Claudia, Chiaburu Gabriel, Filip Marian, Maftei Marian, Doloca Ionela Ramona
LOCUL II le-a fost acordat sportivilor: Șocarici Darius: Chiaburu David, Ivanov Serena, Iacob Iustina Andreea (2 medalii), Buzuc Denis, Marin Razvan, Ivanov Stefan, Turca Constantin Andrei, Dărângă Iulia Cristina, Șveică Florin Constantin . LOCUL III au obținut sportivii: Cucu Sebastian si Harabulă Codrin.

O prestatie foarte buna au avut-o si sportivii: Gradinaru Adina si Harabulă Horia. Datorita rezultatelor obtinute Clubul Sportiv Real Taekwondo Team s-a clasat pe locul I la categoria Kyorugi (lupta)-clasa A (avansati) si locul II la clasamentul general pe cluburi.

Felicit sportivii pentru rezultatele obtinute la acest eveniment, pentru munca si efortul depus la antrenamente, multumesc parintilor pentru implicarea în bunul mers al activitatilor la care clubul participa. Datorită rezultatelor obtinute în decursul acestui an, sportivii Leahu Claudia și Nechifor Daniel, au fost selectionati la lotul național, în vederea participarii, în perioada 17-21.11.2015, la Campionatul European Under 21, organizat la Bucuresti. Le uram mult succes.", a declarat Nicolae Pasniciuc, presedintele CS  Real Taekwondo Team.

(Comunicat de presa)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Macron, unui pusti care i-a spus "Manu": Poti face pe imbecilul, dar imi spui domnule presedinte - VIDEO

astăzi, 21:43
210

"Imi spui domnule presedinte sau domnule", l-a pus Emmanuel Macron la punct pe un tanar care l-a apostrofat intrebandu-l "cum merge, Manu?", la finalul comemorarii Apelului de la 1...

Botoșani: Un bărbat a anunțat la 112 că un nou-născut a fost aruncat la ghena de gunoi! FOTO

astăzi, 19:57
4365

Luni după-amiază, în urma apelului la 112, mai multe echipaje de intervenție au ajuns în zona containerelor de gunoi unde se anunțase că fusese aruncat un nou-născut. Cel care făcus...

COD GALBEN de ploi, vânt și grindină în județul Botoșani!

astăzi, 19:56
868

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN - valabilă până la ora 21.00 - de vânt, grindină și descărcări electrice.Sunt vizate lo...