Cristi Pustai, inaintea "dublei" cu Viitorul: "Prefer o victorie in campionat"

Cristi Pustai, inaintea "dublei" cu Viitorul: "Prefer o victorie in campionat"
FC Botosani intalneste saptamana viitoare pe Viitorul Constanta, in doua partide foarte importante ce vor avea loc in deplasare.

Prima va avea loc luni seara, incepand cu ora 20:30, si face parte din etapa a XV-a din Liga 1, iar cea de-a doua se va juca joi, incepand cu ora 18:00, in cadrul optimilor Cupei Romaniei.

Antrenorul formatiei botosanene spune ca si-ar dori mai mult o victorie in campionat, decat o victorie in Cupa Romaniei, mai ales ca FC Botosani are nevoie ca de aer de puncte, pentru a ramane in carti pentru salvarea de la retrogradare.

"Intalnim iarasi o echipa buna a campionatului, o echipa care la jocurile de pe teren propriu este pe primul loc. Cum Craiova primise doar 4 goluri in deplasare in tot turul, asa Viitorul are doar 4 goluri primite pe teren propriu. Din 7 jocuri a castigat 5, iar doua s-au terminat egal. Noi ne propunem sa obtinem cat mai mult din primul meci. Il tratam serios si pe celalalt, dar sunt doua jocuri cu aceeasi echipa si este important cum incepi. As prefera o victorie in campionat, bine si o calificare in Cupa, dar in Cupa te poti califica si cu un egal, la loviturile de la 11 m. As prefesa totusi sa nu pierdem niciun meci.", a declarat Cristi Pustai.

FC Botosani va pleca la Constanta cu tot lotul de jucatori, inclusiv cu Michael Ngadeu, cel care se pregateste singur, dupa operatia suferita in Germania.

"Misu mai are de facut astazi un RMN si vedem ce va fi cu el. Am discutat sa mearga si el cu noi, dar vedem astazi, dupa rezultatul de la RMN", a adaugat Pustai.

 

Spune-ne opinia ta