Cristi Pustai, înaintea meciului cu Chiajna: "Un meci greu, cu o echipă schimbată față de cea pe care am întalnit-o în decembrie"
SPORT

Cristi Pustai, înaintea meciului cu Chiajna: "Un meci greu, cu o echipă schimbată față de cea pe care am întalnit-o în decembrie"
FC Botosani va intalni sambata seara, incepand cu ora 18:00, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna, formatie la care evolueaza fostii "botosaneni" Razvan Tincu si Vasile Curileac.

La finalul anului trecut, FC Botosani invingea cu scorul de 5-1 pe Chiajna, insa Concordia a facut schimbari masive in iarna, astfel ca in primul 11 au mai ramas Pena, Tincu si Giurgiu.

"E un meci foarte greu, la fel ca celelelte. Aceste meciuri din play-off şi play-out sunt mult mai echilibrate, nu se dau atât de multe goluri. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă mult schimbată faţă de echipa pe care am întâlnit-o în decembrie. Din acea echipă se mai regăsesc doi sau trei jucători. Deci jucăm cu o altă echipă care vine cu un moral bun. Au două victorii consecutive (n.red. 3-0 în Cupa Ligii cu Dinamo şi 1-0 cu CSU Craiova în campioant). Au obtinut 4 puncte in aceste doua etape. Sunt doar 3 echipe care au facut 4 puncte. Ne bucuram ca si noi facem parte din aceste echipe. Au un sistem destul de bun pentru jocurile din deplasare, joacă cu trei fundaşi centrali şi încă doi fundaşi laterali, destul de laborioşi, foarte aglomerat în faza de apărare si au şi doi atacanţi cu talie, Pena si Milevski, care sunt puternici în jocul aerian. O echipă destul de bună care o să ne pună probleme. Şi noi suntem destul de redutabili pe teren propriu. Se anunţă un meci foarte echilibrat şi important pentru noi, pentru continuitate, pentru a rămâne la o distanţă apreciabilă faţă de acele locuri care ne dau fiori.", a declarat Cristi Pustai.

 

Spune-ne opinia ta