FC Botosani va deschide doua Fan Shop-uri! Concurs de #SELFIE la meciul cu Chiajna!
SPORT

FC Botosani va deschide doua Fan Shop-uri! Concurs de #SELFIE la meciul cu Chiajna!
FC Botosani incepe sa puna din ce in ce mai mult accent pe actiunile de marketing, astfel in curand fanii botosaneni vor avea ocazia sa cumpere materiale cu insemnele clubului. 

Consilierul de Marketing de la FC Botosani, Dorin Bejenariu, a anuntat ca se pregateste deschiderea a doua FAN SHOP-URI, unul in Uvertura Mall si unul in Carrefour, insa suporterii trebuie sa mai aiba putina rabdare.

"Lucram intens la lucrul acesta si in cel mai scurt timp, probabil la finalul lunii, vom deschide doua fan shop-uri la Botosani. Va fi un magazin mobil cu produsele ce au marca FC Botosani, care va fi prezent la toate actiunile organizate de club. Va exista si un magazin online, dar cerem rabdare pentru ca lucra intens la acest lucru. Dureaza mai mult decat mai asteptam eu, pentru ca sunt relatii contractuale care trebuie negociate", a declarat Dorin Bejenariu.

Concurs de #SELFIE

La meciul de sambata cu Concordia Chiajna, FC Botosani va organiza un concurs de #SELFIE-URI. Suporterii trebuie sa-si faca poze pe stadion si sa le postele pe pagina lor de Facebook, utilizand la descriere hashtag-ul #SelfieFCBotosaniChiajna .

Luni dimineata, FC Botosani va anunta 10 castigatori, care vor primi cate un voucher. Cu acest voucher pot consuma 10 beri la un restaurant. (mai multe detalii aici)

 

Spune-ne opinia ta