Cristi Pustai, inaintea duelului cu ASA Targu Mures: "Mergem acolo pentru a obtine cat mai multe puncte" - VIDEO

Cristi Pustai, inaintea duelului cu ASA Targu Mures: "Mergem acolo pentru a obtine cat mai multe puncte" - VIDEO
FC Botosani joaca sambata seara, incepand cu ora 20:30, pe terenul celor de la ASA Targu Mures, in cadrul ultimei etape din sezonul regulat al Ligii 1.

Botosanenii vor avea o misiune mult mai dificila decat era anuntata si asta pentru ca ASA Targu Mures poate rata calificarea in Play-Out daca se incurca cu FC Botosani. 

"Este un meci care decide sau ar putea sa decida a sasea echipa a Play-Off-ului. Pentru noi este un meci de final de campionat. Mergem acolo pentru a obtine cat mai multe puncte in acest meci si sa scapam de cifra 13 din Play-Out. Ce s-a intamplat la Targu Mures nu e o surpriza. Ne-am invatat la Targu Mures cu procedee de genul asta. Este problema lor. Este un meci pe care il isi doresc sa-l castige.", a declarat antrenorul echipei FC Botosani, Cristi Pustai.

Acesta s-a aratat deranjat de faptul ca echipele inca nu au fost anuntate cand vor juca primul meci din Play-Out, pentru ca este posibil ca botosanenii sa ramana la Targu Mures si in etapa urmatoare daca ASA-ul nu se califica in Play-Out.

"Problema este ca mergem la Targu Mures si nu ni se spune cand jucam etapa viitoare. Eu inteleg televiziunile, dar noi jucam urmatoarele doua etape in deplasare si trebuie sa-si faci un program. Plecam maine in deplasare si nu stim cand jucam urmatorul meci. Daca jucam vineri e inca o zi pierduta. Daca jucam lunea cealalta le dau o zi libera...dar, trecem si peste asta", a adaugat tehnicianul botosanenilor.

 

Spune-ne opinia ta