Cristi Popovici: "Jucatorii au fost putin tematori in startul meciului"

Cristi Popovici: "Jucatorii au fost putin tematori in startul meciului"

   Ionut Tabultoc

Antrenorul echipei FC Botosani, Cristian Popovici, este de parere ca astazi pe Stadionul "Municipal" a fost un adevarat spectacol, chiar daca echipa noastra a fost invinsa.

Tehnicianul botosanenilor crede ca daca jucatorii erau mai atenti la inceputul jocului puteam obtine un punct cu Steaua.

"Am abordat meciul cu incredere si nu ne-am propus sa ne aparam impotriva Stelei. Jucatorii au fost putin tematori si asta s-a vazut in primele 30 de minute. Abia atunci cred ca au realizat ca intr-adevar nu este nimic de pierdut si au iesit la joc. A fost un spectacol agreabil, ocazii si la o poarta si la alta, dar am platit tribut inceputului de joc, cand am primit doua goluri si e greu sa revii in fata Stelei. La pauza le-am spus jucatorilor ca daca reusim sa marcam gol pana in minutul 75, sa aiba incredere in mine ca o sa si egalam si aici sunt putin in dificultate fata de ei pentru ca am reusit sa dam gol, am mai avut ocazii, insa nu am putu egala. Cu Steaua e foarte greu, cand ei conduc, nu lasa spatii, au posesie foarte buna, au jucatori de calitate", a declarat Cristi Popovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
38

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
64

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
570

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...