Costel Enache trage un "semnal de alarma" inaintea duelului cu Astra Giurgiu: "Asa va fi jocul de vineri"
SPORT

FC Botosani primeste vizita celor de la Astra Giurgiu, vineri seara, incepand cu ora 20:30, partida ce va avea loc pe stadionul Municipal.

Costel Enache trage un "semnal de alarma" inaintea duelului cu Astra Giurgiu: "Asa va fi jocul de vineri"

Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, a tras un semnal de alarma inaintea duelului cu giurgiuvenii, precizand ca partida va fi una echilibrata, chiar daca FC Botosani va intalni o echipa in formare.

”Vrem să continuăm jocurile bune, avem foarte multe mijloace de a ne exprima în teren, suntem o echipă bună pe contraatac, o echipă care ne apărăm organizat dar am vazut si jocuri care am atacat poziționat și am făcut-o foarte bine. Trebuie sa trag un semnal de alarmă, să subliniez că întâlnim o echipă organizată deși e o echipă în formare, se vede o echipă stabilă, echilibrată și jocul de vineri va fi unul echilibrat. După această pauză, personal îmi era dor să reintrăm în starea aia de emoție, de concentrare, nu cred că a fost o pauză foarte lungă încât să ne dezechilibreze în anumite puncte. Am folosit-o și noi pentru a o corecta aspecte din jocul nostru. Stelian Cucu a început antrenamentele însă e departe de a fi folosit la joc, e într-o perioadă în care încercăm să-l readucem din punct de vedere fizic. Mai avem trei antrenamente până la ora jocului, în principiu antrenamentele sunt un criteriu de selecție pentru jocuri.”, a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta