Costel Enache si-a testat noile transferuri intr-un amical cu Ceahlaul Piatra Neamt! Roman si Kuku au facut show - GALERIE FOTO
SPORT

FC Botoșani a susținut un meci amical, marți după-amiază, impotriva formației de Liga a 4-a, CSM Ceahlaul Piatra Neamț. Partida s-a disputat pe stadionul Mecanex, iar antrenorul Costel Enache a folosit tot lotul avut la dispozitie si a urmarit in special noile transferuri facute in aceasta pauza a Ligii 1.

Costel Enache si-a testat noile transferuri intr-un amical cu Ceahlaul Piatra Neamt! Roman si Kuku au facut show - GALERIE FOTO

Roș-alb-albaștri au învins cu scorul de 8-0 (4-0) prin golurile lui Kuku (2), Rodriguez, Esteban, Roman (3) și Popa. Costel Enache a inceput partida cu următorii jucători: Pap – Dumitraș, Plămadă, Burcă, Mușat – Rodriguez, Oaida, Chitoșcă, Serediuc, Kuku – Esteban.

La finalul partidei, o parte din staff-ul tehnic al celor de la Piatra Neamt s-a imbratisat cu Andrei Dumitras, fost capitan al nemtenilor in Liga 1, dar si cu Mihai Bordeianu, cel care a facut junioratul la Ceahlaul.

În vederea partidei de campionat cu Astra Giurgiu, tehnicianul botosanenilor a folosit în amicalul cu Ceahlăul tot lotul de jucători. Jocul cu Astra va avea loc vineri dupa-amiaza, incepand cu ora 20:30, pe stadionul Municipal.



























 

 

Spune-ne opinia ta