Costel Enache, inaintea meciului cu Dinamo: "Daca mentinem atitudinea din meciul trecut, putem face un joc bun"
SPORT

Dupa duelul cu echipa pregatita de Dan Petrescu, pentru FC Botosani urmeaza un alt meci greu, impotriva dinamovistilor lui Cosmin Contra.

Costel Enache, inaintea meciului cu Dinamo: "Daca mentinem atitudinea din meciul trecut, putem face un joc bun"

Botosanenii vor juca duminica seara, incepand cu ora 21:00, cu Dinamo Bucuresti, chiar inaintea duelului dinamovistilor cu Atletico Bilbao.

Antrenorul botosanenilor este convins ca daca jucatorii vor evolua cu aceaasi atitudine ca in meciul cu CFR Cluj, atunci este convins ca echipa va face un joc bun pe National Arena.

"Ne asteapta din nou un joc dificil. Nu stiu daca o sa pot spune vreodata ca o sa fie un altfel de meci inainte. Cred ca suntem pregatiti si pentru jocul de duminica, cu Dinamo. Eu ca viziune vrea sa transmit jucatorilor un impuls mental. Daca vom reusi sa mentinem atitudinea care am avut-o la meciul trecut, cel cu CFR Cluj, sunt convins sa putem face un joc frumos, un joc bun si eficient. Dinamo a jucat ofensiv in prima etapa, dar a fost un joc destul de echilibrat. Meciul a avut ritm si intensitate. Din ce am observat eu golurile au venit in urma unor faze fixe si cred ca acesta este un punct forte al lor.", a declarat Costel Enache.

 

Spune-ne opinia ta