Cornel Sfaiter: "Nu ai cum sa castigi meciul cand joci in 5 jucatori"
SPORT

Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a marturisit la finalul meciului cu Concordia Chiajna, scor 1-1, ca rezultatul este unul echitabil.

Cornel Sfaiter: "Nu ai cum sa castigi meciul cand joci in 5 jucatori"

Acesta a mai spus ca o echipa nu poate castiga un meci atunci cand joaca doar in 5-6 jucatori, precizand ca a lipsit mult Stealian Cucu si Bogdan Ungurusan.

"Am crezut mult in jocul acesta pentru ca tot timpul inainte de Sarbatorile Pascale am avut si evolutii bune. Imi aduc aminte chiar la Brasov, cand am invins cu 1-0, intr-un moment greu pentru noi. Am crezut mult intr-o evolutie buna a noastra, dar din pacate trebuie sa fim realisti. Este un rezultat echitabil. Am intalnit o echipa cu multa experienta. Stiam ca vom avea un meci dificil, dar nici noi nu am fost la prametrii maximi. Am suferit in organizarea jocului. Ne-a trecul glontul pe la ureche in minutul 3, am marcat acel gol frumos prin Tarnovan, dar din pacate nu am reusit sa gestionam avantajul. Cred ca in seara asta ne-a lipsit mult Cucu, chiar Ungurusan, dar mai sunt opt jocuri, doua deplasari foarte grele la Targu Jiu si Timisoara. Am pierdut puncte pretioase in Play-Out. Cand joci in 5 jucatori nu ai cum sa castigi meciul. Cand joci in 6 jucatori poate scoti un egal, iar cand joci in 8 jucatori deja poti castiga jocul.", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta