Condusa cu 1-0 de Japonia, Coasta de Fildes a intors scorul in doua minute - VIDEO

Condusa cu 1-0 de Japonia, Coasta de Fildes a intors scorul in doua minute - VIDEO
Coasta de Fildes a invins Japonia, scor 2-1, in grupa C a Cupei Mondiale, la capatul unui meci in care africanii au intors rezultatul intr-un interval de doar doua minute.

Dupa un prim sfert de tatonare, Japonia a reusit sa deschida scorul in minutul 16, la prima faza de poarta. Proaspatul milanez Keysuke Honda a fost gasit ideal in careu si a sutat puternic spre vinclu, fara nicio sansa pentru Barry.

Coasta de Fildes si-a revenit cu greu din socul primirii acestui gol rapid, astfel ca prima ocazie a venit abia in minutul 35, cand portarul Kawashima a scos cu greu un sut de la peste 30 de metri, insa Wilfried Bony a fost oprit incorect pentru o presupusa pozitie de ofsaid.

Varful ivorienilor a adus in cele din urma egalarea in minutul 64, cand Serge Aurier a centrat perfect din partea dreapta, iar Bony a pus capul din opt metri si a trimis mingea in plasa. Doua minute mai tarziu, faza s-a repetat, iar Coasta de Fildes a reusit sa treaca in avantaj. O noua centrare perfecta a lui Aurier, dar de aceasta data marcator a fost Gervinho, care a trimis mingea cu capul la coltul scurt.

Pe final de meci, Japonia nu a reusit sa revina pe tabela, ba dimpotriva, putea sa mai primeasca inca un gol, la o ocazie mare a lui Didier Drogba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
313

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...