Concordia Chiajna ar fi vrut sa-i cumpere pe botosaneni. 3.000 de euro pentru fiecare jucator, Cristi Popovici a refuzat

Concordia Chiajna ar fi vrut sa-i cumpere pe botosaneni. 3.000 de euro pentru fiecare jucator, Cristi Popovici a refuzat
Mai multi jucatori de la FC Botosani erau foarte suparati la finalul jocului de vineri cu Concordia Chiajna pentru ca au ratat practic obiectivul care le-ar fi putut aduce jucatorilor 2.000 de euro, dar si pentru ca au refuzat de la Concordia Chiajna nu mai putin de 3.000 de euro de jucator, scrie Sport Botosani.

Surse din cadrul clubului botosanean spun ca cei de la Chiajna au vrut sa-i cumpere pe jucatorii de la FC Botosani cu aproximativ 3.000 de euro de titular, dar antrenorul Cristi Popovici a refuzat categoric oferta ilfovenilor.

Izbindu-se de refuzul botosanenilor, cei de la Concordia au fost mult mai ambitionati de a castiga meciul, avand o prima de 4.000 de euro pentru fiecare jucator. Poate de asta si hora bucuriei la finalul jocului, dar si conflinctul dintre Eugen Trica si Dumitru Branza.

Contactat de Sport.Botosani.ro, directorul executiv al FC Botosani a avut o reactie impulsiva initial spunand ca "sa-i spuneti celui care v-a dat aceasta informatie sa se impuste". Apoi Dumitru Branza a revenit si a declarat ca a aflat de la noi despre acest zvon si ca nu stie nimic, iar daca ar sti nu ar spune.

"Iti spun sincer ca acum aud pentru prima data aceasta varianta. Am mai auzit si altele, dar pe asta nu. Va dati seama ca si daca ar fi adevarat nu ar avea cum sa spun ca da. Eu totusi cred ca nu este adevarat. Atat timp ca la FC Botosani e domnul Iftime si domnul Sfaiter, este imposibil de a vinde un meci. Pai daca afla domnul Iftime ia foc", a spus Dumitru Branza.

Oficialul botosanean spune ca este adevarat ca FC Botosani in repriza secunda a jucat mai prost, dar nici vorba ca au vrut sa joace prost. "Eu inteleg ca ce spuneti dumneavostra este mai bine decat alte zvonuri pe care le-am auzit. Stiu ca lumea de pe stadion crede ca am vandut meciul pentru ca intradevar in repriza secunda am jucat mai slab, dar nu putem castiga cu cine vrem noi", a declarat Branza.


Citeste mai mult pe Sport.Botosani.Ro!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
612

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...