CM: Italia a învins Anglia, 2-1, după un meci spectaculos - VIDEO

CM: Italia a învins Anglia, 2-1, după un meci spectaculos - VIDEO

   facebook.com

Anglia şi Italia s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au oferit un meci savuros. Squadra Azzurra s-a impus în final cu 2-1 şi face primul pas spre calificarea în optimi.

Reeditarea duelului din sferturile Campionatului European din 2012, cîştigat de Italia la penalty-uri, a început cu o veste proastă pentru echipa lui Cesare Prandelli.

Squadra Azzurra nu a putut miza pe căpitanul Gianluigi Buffon, care nu s-a refăcut la timp după o accidentare suferită la antrenament.

Sirigu l-a înlocuit însă cu brio, chiar dacă a încasat un gol de la Sturridge, după un contraatac rapid al englezilor (37). Reuşita venea la numai două minute după ce Marchisio deschisese scorul cu o torpilă de la marginea careului.

Scorul final a fost stabilit în minutul 50, cînd Candreva l-a ridiculizat pe Baines şi a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Balotelli.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
438

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...