Clujenii de la FC Botosani isi cheama parintii la meci pentru a invinge pe CFR Cluj: "Daca suteaza un coleg mai tare ajunge mingea in curte la mine"

Clujenii de la FC Botosani isi cheama parintii la meci pentru a invinge pe CFR Cluj: "Daca suteaza un coleg mai tare ajunge mingea in curte la mine"

 Nelut Rosu (nr. 14)  

Mijlocasul Nelut Rosu si portarul Calin Tiut au participat la conferinta de presa organizata de FC Botosani inaintea meciului cu CFR Cluj. Nascuti in Cluj-Napoca, cei doi jucatori au fost colegi la juniorii CFR-ului, iar duminica vor reveni pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu in incercarea de a invinge pe CFR Cluj.

Portarul Calin Tiut spera sa debuteze in Liga 1 impotriva fostei echipei. Acesta a spus ca are casa chiar langa stadion, iar daca un coleg suteaza mai tare mingea ii ajunge in curte.

"Va fi un meci important, ca şi oricare alt meci. Nu ştiu dacă voi avea şansa debutului, dar vom vedea. Eu unul mi-aş dori să joc la mine acasă, în Cluj, în Gruia, mai ales că stau chiar vis-a-vis de stadion. Daca un coleg suteaza mai tare ajunge mingea in curte la mine. Cred că şansele în acest meci sunt de 50%-50%. Depinde doar de noi dacă vom reuşi să înclinăm balanţa. Nu pot spune că mă aşteptam să debutez în acest sezon la Liga I. Am venit de la liga a III-a, am venit puţin nepregătit, am avut o perioadă mai grea, m-am acomodat şi puţin mai greu dar datorită antrenorilor am crescut mult şi sper că voi avea ocazia să debutez. Ai mei, chiar dacă sunt clujeni vor ţine la acest meci cu Botoşaniul.", a declarat Calin Tiut.

Nelut Rosu a precizat inaintea duelului cu CFR Cluj ca-si va chema parintii sa faca galerii alaturi de parintii lui Calin Tiut. Jucatorul Botosaniului spera sa se intoarca de la Cluj-Napoca cu cele trei puncte puse in joc.

"Va fi un meci foarte greu pentru că cei de la CFR Cluj vor trage cu dinţii să obţină puncte, pentru că nu stiu care va fi situatia lor la finalul campionatului. Noi ne dorim să obţinem cele trei puncte pentru a termina cât mai sus acest campionat şi vom face totul pentru a câştiga. Vom aborda acest meci la victorie şi vom face un joc frumos cum am facut si in celelalte partide. De la meciul cu Rapid am jucat un fotbal frumos, spectaculos, cu goluri, cu multe ocazii, nu am pierdut de atunci, au trecut deja şapte jocuri consecutive însă ne dorim să rămânem neînvinşi şi după al optulea meci. Joc acasă la Cluj, dar nu e un meci special. Dacă aş juca o finală de Champions League aş putea spune că ar fi ceva special. E un meci care mă ambiţionează pentru că voi întâlni mulţi colegi cu care am crescut si eu si Calin. Părinţii, prietenii mei din Cluj ţin cu mine, cu FC Botoşani. Voi vorbi să facă galerie cu părinţii lui Tiut pentru noi, să vină cu fulare, eşarfe şi să vina la stadion.", a declarat Neluţ Roşu.

Partida dintre CFR Cluj si FC Botosani va avea loc duminica, incepand cu ora 16:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
25

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
107

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
192

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...