Clubului Sportiv Botoșani, locul 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae, la Taekwondo!

Clubului Sportiv Botoșani, locul 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae, la Taekwondo!

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la Campionatul Național de Poomsae ce s-a desfășurat sub egida Federației Române de Taekwondo WT în localitatea Odorheiu Secuiesc, ce a aliniat la start marea majoritate a cluburilor de profil din țară.

Clubul Sportiv Botoșani s-a deplasat cu 9 sportivi, în timp ce Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat cu 4 sportivi. În ciuda unui lot redus (fiind proba neolimpică, nu proba consacrată Kyorugi - Luptă) sportivii au reușit să obțină 4 medalii de aur, 7 medalii de argint și 11 medalii de bronz, după cum urmează:

Iată rezultatele Clubului Sportiv Botoșani:

Locul 1: Mario TOFAN și Andreea IGNAT;

Locul 2: Andreea CORDUNEANU, Gabriel DÎRVARIU, Andrei ANDRUȘ, Andreea IGNAT, George HOBJILĂ și Denis MATEI;

Locul 3: Diana MATEI (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU, Mario TOFAN, Andrei ANDRUȘ și Denis MATEI.

Rezultatele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club:

Locul 1 : Sabina BURSUC și Alexandru FUSA;

Locul 2 : Alexandru FUSA;

Locul 3 : Nikoleta APĂRECE, Gabriel AGHIȚOAIE, Alexandru FUSA și Sabina BURSUC.

Toate aceste rezultate au dus la obținerea unui deosebit Loc 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae 2019 pentru secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Urmează Campionatul Balcanic de Taekwondo WT în Samokov – Bulgaria, unde municipiul Botoșani va fi reprezentat de sportivii AS Brilliant Taekwondo Sporting Club și ai Clubului Sportiv Botoșani. Totodată, în cadrul lotului național vom avea și reprezentanți ai localității Dumbrăveni (medaliați la Campionatele Naționale din acest an).

“Ne pregătim intens de următoarele evenimente internaționale, Campionatul Balcanic de Taekwondo din Bulgaria ce se va desfășura weekendul următor și de Campionatele Europene de Cadeți și Juniori din Spania. Sunt rezultate deosebite și vor urma alte rezultate deosebite în această toamnă, deoarece acești sportive nu au știut ce înseamnă vacanța, aceștia fiind într-o pregătire continua. Doresc să îi felicit pentru devotement și profesionalism. Doresc să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Botoșani că sprijină necontenit această activitate, dar și părinților pentru susținerea propriilor mici talente. Mulțumesc Primăriei Dumbrăveni care ne sprijină activitatea, secția de Taekwondo de acolo dezvoltându-se enorm, și nu în ultimul rând întregului staff tehnic, fără de care rezultatele noastre neputând fi posibile. ” a declarant președinte-antrenor AS Brilliant Taekwondo Sporting Club și antrenorul secției de Taekwondo WT din cadrul Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dacă a fost conspirație, atunci au învins! Românii vor pune pe masa de Crăciun porc din import!

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
332

Românii riscă să nu aibă carne de porc autohtonă pe masa de Crăciun. În fermele din România au rămas tot mai puţini porci din cauza pestei, iar carnea din import este mai scum...

Botoșăneni sancționați de către polițiștii locali, pentru modul în care au abandonat deșeurile în spațiul public

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
277

Pe parcursul a cinci zile, în intervalul 15-19 noiembrie a.c., polițiștii locali din Botoșani au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care abandonează deșeurile menajer...

Peste 2000 de elevi din Botoșani primesc „Bani de liceu”

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
356

În acest an şcolar, 2.024 de liceeni din județul Botoșani sunt beneficiari ai programului guvernamental „Bani de liceu”.Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) a centralizat so...