Clubului Sportiv Botoșani, locul 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae, la Taekwondo!

Clubului Sportiv Botoșani, locul 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae, la Taekwondo!

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la Campionatul Național de Poomsae ce s-a desfășurat sub egida Federației Române de Taekwondo WT în localitatea Odorheiu Secuiesc, ce a aliniat la start marea majoritate a cluburilor de profil din țară.

Clubul Sportiv Botoșani s-a deplasat cu 9 sportivi, în timp ce Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat cu 4 sportivi. În ciuda unui lot redus (fiind proba neolimpică, nu proba consacrată Kyorugi - Luptă) sportivii au reușit să obțină 4 medalii de aur, 7 medalii de argint și 11 medalii de bronz, după cum urmează:

Iată rezultatele Clubului Sportiv Botoșani:

Locul 1: Mario TOFAN și Andreea IGNAT;

Locul 2: Andreea CORDUNEANU, Gabriel DÎRVARIU, Andrei ANDRUȘ, Andreea IGNAT, George HOBJILĂ și Denis MATEI;

Locul 3: Diana MATEI (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU, Mario TOFAN, Andrei ANDRUȘ și Denis MATEI.

Rezultatele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club:

Locul 1 : Sabina BURSUC și Alexandru FUSA;

Locul 2 : Alexandru FUSA;

Locul 3 : Nikoleta APĂRECE, Gabriel AGHIȚOAIE, Alexandru FUSA și Sabina BURSUC.

Toate aceste rezultate au dus la obținerea unui deosebit Loc 3 în Clasamentul General pe Echipe al Campionatului Național de Poomsae 2019 pentru secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Urmează Campionatul Balcanic de Taekwondo WT în Samokov – Bulgaria, unde municipiul Botoșani va fi reprezentat de sportivii AS Brilliant Taekwondo Sporting Club și ai Clubului Sportiv Botoșani. Totodată, în cadrul lotului național vom avea și reprezentanți ai localității Dumbrăveni (medaliați la Campionatele Naționale din acest an).

“Ne pregătim intens de următoarele evenimente internaționale, Campionatul Balcanic de Taekwondo din Bulgaria ce se va desfășura weekendul următor și de Campionatele Europene de Cadeți și Juniori din Spania. Sunt rezultate deosebite și vor urma alte rezultate deosebite în această toamnă, deoarece acești sportive nu au știut ce înseamnă vacanța, aceștia fiind într-o pregătire continua. Doresc să îi felicit pentru devotement și profesionalism. Doresc să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Botoșani că sprijină necontenit această activitate, dar și părinților pentru susținerea propriilor mici talente. Mulțumesc Primăriei Dumbrăveni care ne sprijină activitatea, secția de Taekwondo de acolo dezvoltându-se enorm, și nu în ultimul rând întregului staff tehnic, fără de care rezultatele noastre neputând fi posibile. ” a declarant președinte-antrenor AS Brilliant Taekwondo Sporting Club și antrenorul secției de Taekwondo WT din cadrul Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Maeștrii în informatică de la „Laurian”, nominalizați ca cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

astăzi, 19:56
377

Profesorul din Botoșani care coordoneză loturile naționale în cadrul olimpiadelor internaționale de informatică de doi ani, după alți cinci în care a coordonat lotul de seniori, și elevul cu...

În acest weekend: „Frumoasa și bestia”, pe scena Teatrului pentru Copii

astăzi, 18:56
48

Duminică, 22 septembrie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30, boto;[nenii sunt a;teptaí la Teatrul „Vasilache”, unde pot viziona spectacolul „Frumoasa şi Bestia“, &i...

A murit regizorul Alexandru Darie

astăzi, 18:41
329

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, ...