Claudiu Niculescu: "Primele doua goluri le-am facut cadou. Victoria Botosaniului este meritata"
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 3-0 pe cei de la FC Voluntari, in cadrul etapei a IV-a din Play-Off-ul Ligii 1, iar la finalul meciului, antrenorul oaspetilor, Claudiu Niculescu, a marturisit ca botosanenii au meritat victoria. 

Claudiu Niculescu: "Primele doua goluri le-am facut cadou. Victoria Botosaniului este meritata"

"Foarte multe cuvinte nu am de spus despre meciul de astazi, pentru ca pentru mine a fost o infrangere dureroasa. Botosaniul a meritat victoria, dar chiar si in aceste momente grele pentru baietii mei, trebuie sa fie mult mai concentrati. I-am gasit cu moralul la pamant. Primele doua goluri le-am facut cadou si atunci cand joci la Botosani, o echipa care pune presing agresiv, nu pot emite pretentii. Victoria Botosaniului este meritata. Nu comentez arbitrajul pentru ca repet, victoria Botosaniului este meritata. Nu am pregatit meciul pentru egal. Toate meciurile le pregatesc la victorie, dar uneori adversarul nu te lasa.", a declarat Claudiu Niculescu.

Acesta a fost primul meci in Liga 1 pentru Claudiu Niculescu, in calitate de antrenor, dupa o pauza de 4 ani, atunci cand a antrenat pe Universitatea Cluj. 

 

Spune-ne opinia ta