Cătălin Stoleru, după promovarea CSM în Liga Zimbrilor: „Nu ne oprim aici!"

Cătălin Stoleru, după promovarea CSM în Liga Zimbrilor: „Nu ne oprim aici!"

CSM Botoșani este prima echipă care promovează în acest sezon în prima ligă. Astfel, după 4 sezoane petrecute în divizia secundă, a venit ziua în care clubul sărbătorește promovarea. 

După meciul cu Alexandria, CSM Botoșani a promovat matematic în prima ligă. Imediat după meci, Cătălin Stoleru, cel ce a înființat clubul, a oferit primele declarații.

„Pentru noi este un vis împlinit. După 4 ani am reușit să promovăm în Liga Zimbrilor, suntem prima echipă din județ care ajunge aici. Sigur nu ne vom opri. Momentan ne gândim la meciul cu Suceava de mâine, iar apoi la partidele din prima ligă, acolo unde vom juca marți prima etapă. În primul sezon, obiectivul va fi clasarea pe una dintre pozițiile 8-12. Cred că nucleul de jucători este unul bun.

Trebuie sa îi mulțumim și domnului Gheorghe Ciubotaru, cel ce ne-a sprijinit în drumul nostru. Ne-a oferit tot timpul lui, dar și toată libertatea pentru a performa. Mulțumim. Sperăm să avem publicul botoșănean alaturi de noi, pentru că avem nevoie de ei", a spus Cătălin Stoleru, președintele clubului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
33

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
90

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
48

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...