Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

 FLORIN ANDONE  adevarul.es

După Valencia, Atletico şi Villareal, numele tânărului atacant român al Castellonului este asociat de presa spaniolă şi cu Real Madrid. Florin nu ar dori, însă, momentan, un transfer la clubul madrilen.

După Valencia, Villareal şi Atletico, în urmărirea puştiului de 17 ani de naţionalitate română, Florin Andone, a plecat şi Real Madrid. Cel puţin aşa susţin cotidienele spaniole El Periodico Mediterraneo şi Las Provincias, care susţin că un reprezentant al clubului din capitala Spaniei s-a interesat deja de tânărul atacant, la CD Castellon, actuala formaţie a românului.

"Florin este una din perlele pepinierei `albinegra` (culorile echipei din Castellon-n.r.), motiv pentru care îl urmăresc mai multe echipe de ceva timp, în principal datorită golurilor multe pe care le-a marcat. Au întrebat de el reprezentantul lui Real Madrid, Valencia şi inclusiv `vecinii` de la Villareal", scrie Las Provincias.

"Este pe punctul de a debuta ca internaţional U18 cu ţara sa, România, şi numele său începe să fie asociat tot mai des cu marile cluburi (Real Madrid, Atletico, Valencia...)", scrie şi cotidianul din Castellon, El Periodico Mediterraneo.

"Nu aş vrea la Real Madrid acum. Pe viitor, bineînţeles"

Cu toate acestea, Florin nu este deloc tentat de un transfer la Real, în ciuda faptului că este un fan înfocat al grupării lui Mourinho şi al lui Cristiano Ronaldo. Motivul? "Nu aş vrea acum, atât de tânăr, un transfer la Real, pentru că nu aş juca. M-ar trimite la echipele secunde, m-ar împrumuta pe la diverse cluburi, cum au păţit-o atâţia alţii. Mai bine la o echipă mai mică, dar la care să joc. Eu vreau să strâng meciuri, să capăt experienţă", susţine Andone, care, evident, nu ar spune nu unei oferte a "galacticilor" în viitor. "Poate când o să am mai multă experienţă şi o să confirm la alte formaţii, da, m-aş duce la Real. Este clubul meu de suflet", a mai declarat atacantul pentru Adevarul.es.


VEZI AICI CAND SE INTOARCE IN ROMANIA FLORIN ANDONE!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1237

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
174

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
270

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...