Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

 FLORIN ANDONE  adevarul.es

După Valencia, Atletico şi Villareal, numele tânărului atacant român al Castellonului este asociat de presa spaniolă şi cu Real Madrid. Florin nu ar dori, însă, momentan, un transfer la clubul madrilen.

După Valencia, Villareal şi Atletico, în urmărirea puştiului de 17 ani de naţionalitate română, Florin Andone, a plecat şi Real Madrid. Cel puţin aşa susţin cotidienele spaniole El Periodico Mediterraneo şi Las Provincias, care susţin că un reprezentant al clubului din capitala Spaniei s-a interesat deja de tânărul atacant, la CD Castellon, actuala formaţie a românului.

"Florin este una din perlele pepinierei `albinegra` (culorile echipei din Castellon-n.r.), motiv pentru care îl urmăresc mai multe echipe de ceva timp, în principal datorită golurilor multe pe care le-a marcat. Au întrebat de el reprezentantul lui Real Madrid, Valencia şi inclusiv `vecinii` de la Villareal", scrie Las Provincias.

"Este pe punctul de a debuta ca internaţional U18 cu ţara sa, România, şi numele său începe să fie asociat tot mai des cu marile cluburi (Real Madrid, Atletico, Valencia...)", scrie şi cotidianul din Castellon, El Periodico Mediterraneo.

"Nu aş vrea la Real Madrid acum. Pe viitor, bineînţeles"

Cu toate acestea, Florin nu este deloc tentat de un transfer la Real, în ciuda faptului că este un fan înfocat al grupării lui Mourinho şi al lui Cristiano Ronaldo. Motivul? "Nu aş vrea acum, atât de tânăr, un transfer la Real, pentru că nu aş juca. M-ar trimite la echipele secunde, m-ar împrumuta pe la diverse cluburi, cum au păţit-o atâţia alţii. Mai bine la o echipă mai mică, dar la care să joc. Eu vreau să strâng meciuri, să capăt experienţă", susţine Andone, care, evident, nu ar spune nu unei oferte a "galacticilor" în viitor. "Poate când o să am mai multă experienţă şi o să confirm la alte formaţii, da, m-aş duce la Real. Este clubul meu de suflet", a mai declarat atacantul pentru Adevarul.es.


VEZI AICI CAND SE INTOARCE IN ROMANIA FLORIN ANDONE!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
335

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
577

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...