Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

Botosaneanul Florin Andone, urmărit şi de Real Madrid!

 FLORIN ANDONE  adevarul.es

După Valencia, Atletico şi Villareal, numele tânărului atacant român al Castellonului este asociat de presa spaniolă şi cu Real Madrid. Florin nu ar dori, însă, momentan, un transfer la clubul madrilen.

După Valencia, Villareal şi Atletico, în urmărirea puştiului de 17 ani de naţionalitate română, Florin Andone, a plecat şi Real Madrid. Cel puţin aşa susţin cotidienele spaniole El Periodico Mediterraneo şi Las Provincias, care susţin că un reprezentant al clubului din capitala Spaniei s-a interesat deja de tânărul atacant, la CD Castellon, actuala formaţie a românului.

"Florin este una din perlele pepinierei `albinegra` (culorile echipei din Castellon-n.r.), motiv pentru care îl urmăresc mai multe echipe de ceva timp, în principal datorită golurilor multe pe care le-a marcat. Au întrebat de el reprezentantul lui Real Madrid, Valencia şi inclusiv `vecinii` de la Villareal", scrie Las Provincias.

"Este pe punctul de a debuta ca internaţional U18 cu ţara sa, România, şi numele său începe să fie asociat tot mai des cu marile cluburi (Real Madrid, Atletico, Valencia...)", scrie şi cotidianul din Castellon, El Periodico Mediterraneo.

"Nu aş vrea la Real Madrid acum. Pe viitor, bineînţeles"

Cu toate acestea, Florin nu este deloc tentat de un transfer la Real, în ciuda faptului că este un fan înfocat al grupării lui Mourinho şi al lui Cristiano Ronaldo. Motivul? "Nu aş vrea acum, atât de tânăr, un transfer la Real, pentru că nu aş juca. M-ar trimite la echipele secunde, m-ar împrumuta pe la diverse cluburi, cum au păţit-o atâţia alţii. Mai bine la o echipă mai mică, dar la care să joc. Eu vreau să strâng meciuri, să capăt experienţă", susţine Andone, care, evident, nu ar spune nu unei oferte a "galacticilor" în viitor. "Poate când o să am mai multă experienţă şi o să confirm la alte formaţii, da, m-aş duce la Real. Este clubul meu de suflet", a mai declarat atacantul pentru Adevarul.es.


VEZI AICI CAND SE INTOARCE IN ROMANIA FLORIN ANDONE!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luni, 18 iunie: Se încălzește ușor, dar nu scăpăm de furtuni!

Duminică, 17 Iunie 2018
330

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la mun...

Profesia de moasa ar putea fi recunoscuta prin lege

Duminică, 17 Iunie 2018
235

Mai multi parlamentari social-democrati si independenti au depus la Senat o initiativa legislativa care prevede infiintarea Colegiului National al Moaselor din Romania (CNMR) si recunoastea prin lege ...

Atât de aproape de rădăcinile lui Eminescu… Dumnezeu să binecuvânteze Vorona - FOTO

Duminică, 17 Iunie 2018
468

Vineri, 15 iunie, s-au implinit 129 de ani de când marele nostru Eminescu a intrat… în nemurire. Comuna Vorona, locul copilăriei mamei poetului, Raluca Iurașcu, nu putea lipsi din...