Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa

Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa
Florin Andone, atacantul celor de la Cordoba, se află în lotul echipei naţionale a României pentru Campionatul European.

Internaţionalul în vîrstă de 23 de ani a jucat în meciul disputat de tricolori împotriva Franţei, scor 1-2, iar oficialii unei echipe din Primera Division au rămas plăcut surprinşi de evoluţia acestuia.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani a intrat în atenţia oficialilor echipei Sevilla, anunţă ABC de Sevilla, cotidianul andaluz susţine că Andone este pe lista de transferuri a cîştigătoarei Ligii Europa.

Sursa citată notează că, deşi Florin Andone este pe placul conducerii Seviliei, aceştia nu au făcut pentru moment o ofertă oficială pentru atacantul român şi aşteaptă să vadă ce se va întîmpla ci Llorente, Immobile şi Juan Munoz, fotbalişti ce se află pe statul de plată al Sevillei şi urmează a fi cedați sau vânduți.

Astfel, oficialii Sevillei aşteaptă să vadă toate evoluţiile lui Florin Andone de la Campionatul European, iar apoi să facă o ofertă, chiar dacă preţul atacantului ar putea exploda dacă va avea un joc foarte bun şi dacă va ajunge cît mai departe cu naţionala antrenată de Anghel Iordănescu. Atacantul român va pleca aproape sigur de la Cordoba, indiferent dacă echipa promovează sau nu. Pe lîngă Sevilla, Florin Andone mai are oferte de la mai multe echipe din Europa. 

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
191

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
439

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
184

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...