Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa

Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa
Florin Andone, atacantul celor de la Cordoba, se află în lotul echipei naţionale a României pentru Campionatul European.

Internaţionalul în vîrstă de 23 de ani a jucat în meciul disputat de tricolori împotriva Franţei, scor 1-2, iar oficialii unei echipe din Primera Division au rămas plăcut surprinşi de evoluţia acestuia.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani a intrat în atenţia oficialilor echipei Sevilla, anunţă ABC de Sevilla, cotidianul andaluz susţine că Andone este pe lista de transferuri a cîştigătoarei Ligii Europa.

Sursa citată notează că, deşi Florin Andone este pe placul conducerii Seviliei, aceştia nu au făcut pentru moment o ofertă oficială pentru atacantul român şi aşteaptă să vadă ce se va întîmpla ci Llorente, Immobile şi Juan Munoz, fotbalişti ce se află pe statul de plată al Sevillei şi urmează a fi cedați sau vânduți.

Astfel, oficialii Sevillei aşteaptă să vadă toate evoluţiile lui Florin Andone de la Campionatul European, iar apoi să facă o ofertă, chiar dacă preţul atacantului ar putea exploda dacă va avea un joc foarte bun şi dacă va ajunge cît mai departe cu naţionala antrenată de Anghel Iordănescu. Atacantul român va pleca aproape sigur de la Cordoba, indiferent dacă echipa promovează sau nu. Pe lîngă Sevilla, Florin Andone mai are oferte de la mai multe echipe din Europa. 

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1390

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1185

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1053

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...