Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa

Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa
Florin Andone, atacantul celor de la Cordoba, se află în lotul echipei naţionale a României pentru Campionatul European.

Internaţionalul în vîrstă de 23 de ani a jucat în meciul disputat de tricolori împotriva Franţei, scor 1-2, iar oficialii unei echipe din Primera Division au rămas plăcut surprinşi de evoluţia acestuia.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani a intrat în atenţia oficialilor echipei Sevilla, anunţă ABC de Sevilla, cotidianul andaluz susţine că Andone este pe lista de transferuri a cîştigătoarei Ligii Europa.

Sursa citată notează că, deşi Florin Andone este pe placul conducerii Seviliei, aceştia nu au făcut pentru moment o ofertă oficială pentru atacantul român şi aşteaptă să vadă ce se va întîmpla ci Llorente, Immobile şi Juan Munoz, fotbalişti ce se află pe statul de plată al Sevillei şi urmează a fi cedați sau vânduți.

Astfel, oficialii Sevillei aşteaptă să vadă toate evoluţiile lui Florin Andone de la Campionatul European, iar apoi să facă o ofertă, chiar dacă preţul atacantului ar putea exploda dacă va avea un joc foarte bun şi dacă va ajunge cît mai departe cu naţionala antrenată de Anghel Iordănescu. Atacantul român va pleca aproape sigur de la Cordoba, indiferent dacă echipa promovează sau nu. Pe lîngă Sevilla, Florin Andone mai are oferte de la mai multe echipe din Europa. 

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
248

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
401

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...