Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa

Botosaneanul Florin Andone, DORIT de deţinătoarea Ligii Europa
Florin Andone, atacantul celor de la Cordoba, se află în lotul echipei naţionale a României pentru Campionatul European.

Internaţionalul în vîrstă de 23 de ani a jucat în meciul disputat de tricolori împotriva Franţei, scor 1-2, iar oficialii unei echipe din Primera Division au rămas plăcut surprinşi de evoluţia acestuia.

Atacantul în vîrstă de 23 de ani a intrat în atenţia oficialilor echipei Sevilla, anunţă ABC de Sevilla, cotidianul andaluz susţine că Andone este pe lista de transferuri a cîştigătoarei Ligii Europa.

Sursa citată notează că, deşi Florin Andone este pe placul conducerii Seviliei, aceştia nu au făcut pentru moment o ofertă oficială pentru atacantul român şi aşteaptă să vadă ce se va întîmpla ci Llorente, Immobile şi Juan Munoz, fotbalişti ce se află pe statul de plată al Sevillei şi urmează a fi cedați sau vânduți.

Astfel, oficialii Sevillei aşteaptă să vadă toate evoluţiile lui Florin Andone de la Campionatul European, iar apoi să facă o ofertă, chiar dacă preţul atacantului ar putea exploda dacă va avea un joc foarte bun şi dacă va ajunge cît mai departe cu naţionala antrenată de Anghel Iordănescu. Atacantul român va pleca aproape sigur de la Cordoba, indiferent dacă echipa promovează sau nu. Pe lîngă Sevilla, Florin Andone mai are oferte de la mai multe echipe din Europa. 

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoluționarii din Botoșani cer (din nou) pământ!

Marţi, 24 Aprilie 2018
413

Asociația Revoluționară 22-25 Decembrie 1989 Botoșani s-a adresat Consiliului Local Botoșani, în prima jumătate a lunii aprilie, solicitând, în numele membrilor care au de...

Un dispensar TBC va fi construit în municipiul Botoșani!

Marţi, 24 Aprilie 2018
478

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, împreună cu Instituția Medico-sanitară Publică-Centrul Medicilor de Familie Bălți și Poliția de Frontieră Bălți, au demarat dezvoltarea unui p...

A murit istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Române! VIDEO

Marţi, 24 Aprilie 2018
187

Istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Romane, a incetat din viata marti, la varsta de 91 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Mediafax de Academia Romana. Nascut la 15 februari...