Botosaneanul Andrei Patache, deranjat de acuzatiile de blat din acest final de sezon: "Cum sa ne dam la o parte?"
SPORT

FC Botosani a intrat in gura conducatorilor de club implicati in salvarea de la retrogradare, dupa ce a condus cu scorul de 1-0 pe Concordia Chiajna, iar la final a pierdut cu scorul de 2-1.

Botosaneanul Andrei Patache, deranjat de acuzatiile de blat din acest final de sezon: "Cum sa ne dam la o parte?"

Fundasul Andrei Patache este de aproape 12 ani la FC Botosani, fiind unul dintre jucatorii locali din echipa, pe langa Mihai Bordeianu si Claudiu Juncanaru. Patache s-a aratat deranjat de toate discutiile din platourile de televiziune, mai ales ca FC Botosani trebuie sa primeasca doua lovituri de la 11 m in partida cu ilfovenii.

"Am auzit zilele trecut la Digisport ca noi ne batem pentru locurile 10-11. Nu este adevarat. Noi suntem matematic pe locul 10, pentru ca Pandurii a primit jumatate de punct, iar noi nu. Se vorbeste numai ca am facut blat si ca vrem sa-i batem pe Pandurii. Noi vrem sa batem pe toata lumea. Este normal asta. Cum sa ne dam la o parte? Cum sa-mi spuna cineva: Ba vezi ca azi trebuie sa pierzi? Nu exista asa ceva. Se fac tot felul de calcule. Ca s-au odihnit jucatori pentru ultimul meci. Este adevarat ca nici nu am jucat asa cum a trebuit, dar am dominat toate echipele si asta e in statistica. Am avut ocaziile mai multe si posesie mai buna, dar nu a intrat mingea. Am avut si ghinion. La unele meciuri si arbitrii ne-au ciupit. Nu s-a vorbit deloc despre asta. La Voluntari a fost faulta in afara careului si au dat penalty, la Chiajna toata lumea a zis ca a fost blat, dar nu a zis nimeni ca au fost doua penalty-urui neacordate de un arbitru de Europa League. Pacat! Daca dadea penalty la Olimpiu, altul era meciul. Sau in a doua repriza dupa ce ne-au egalat a fost penalty clar la Hergheligiu. Nu s-a dat. Astea nu s-au spus.", a declarat Andrei Patache.

Intrebat daca si restantele salariale au contat in rezultatele nefavorabile din acest sezon de Liga 1, Patache a precizat ca este posibil, insa la Botosani jucatorii nu au ramas niciodata neplatiti, chiar daca au mai mai fost intarzieri.

"A fost o problema si asta. Noi inainte de meciul cu Iasi am primit doua salarii, dar inainte de asta avea 4 luni de neplata. A fost un an ciudat. E bine ca am ramas in Liga 1, iar la anul trebuie sa ne dorim mult mai mult. Sa ne organizam mult mai bine si sa terminam cat mai sus. Cel mai important este ca aveam Liga 1 la Botosani si in anul urmator. La Botosani nu au fost probleme cu banii si nici nu cred ca vor fi. Eu unu mi-am luat toti banii. Ca i-am luat mai tarziu, dar i-am luat. Mereu ultima rata a intrat in catonamentul din Austria. Atunci clubul si-a platit toate datoriile catre mine si am inceput noul an fara datorii. E normal asta. Fiecare club are o strategie si profita de ea.", a mai spus Andrei Patache.

 

Spune-ne opinia ta