Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO

Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO
In perioada 25-26 octombrie s-a desfasurat la Zurich, Elvetia a X-a editie a Campionatului European de QWAN KI DO seniori.

Au fost 13 tari participante - Germania, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Ucraina,  250 sportivi,  40 arbitri (7 romani).

Sportivii s-au intrecut la 7 categorii tehnice fara arme, 5 categorii tehnice cu arme traditionale de lemn si cu lama si 5 categorii de lupta pe echipe (4 fara arme si 1 cu arme traditionale protejate).

Din echipa de lupta de centuri negre a Romaniei a facut parte si Narcis Agachi ( centura neagra 1 dang), care a obtinut medalia de aur si titlul de campion european, el facand parte din Clubul Sportiv DAO Botosani.

Pregatirile pentru acest concurs au inceput in luna iunie, intesificand cadenta cu 7 cantonamente de lot national. Narcis Agachi a confirmat valoarea sportiva dobandita in decursul anilor ( multiplu medaliat la campionatele natonale, bronz la mondialele din 2007 la Bucuresti, argint la intercluburi in 2011 in Maroc, la Rabat) si a reusit si acesta superba performanta.

"Speram ca generatiile de copii si juniori din Botosani sa il urmeze. La campionatul european intercluburi centuri negre, echipa formata din Victor Trofin si Ciprian Corut nu a reusit sa acceada in partea finala, cu toate eforturile intreprinse, pregatirea si deplasarea acestora fiind finantata de Municipiul Botosani", a declarat Eugen Turcanu, Dao Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminică: Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă "Din străbuni, din oameni buni…" - Programul manifestării!

astăzi, 19:30
1150

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de datini ...

Concertul de colinde "Crăciunul - Bucurie sfântă", la Dorohoi!

astăzi, 14:03
131

Dorohoienii sunt așteptați în acest sfârșit de weekend la un Concert de Colinde organizat de Seminarul Teologic "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.Duminică, 17 decembrie 2...

Autorităţile vor să pună în funcţiune o nouă staţie de pompare pe râul Prut. Va deservi 10.000 de hectare de teren agricol

astăzi, 13:07
524

Noua staţie va fi în aval de cea din Manoleasa şi va deservi 10.000 de hectare de teren agricol în zona Româneşti-Ştefăneşti. Licitaţia privind lucrările se estimează a se desfăşura în ...