Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO

Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO
In perioada 25-26 octombrie s-a desfasurat la Zurich, Elvetia a X-a editie a Campionatului European de QWAN KI DO seniori.

Au fost 13 tari participante - Germania, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Ucraina,  250 sportivi,  40 arbitri (7 romani).

Sportivii s-au intrecut la 7 categorii tehnice fara arme, 5 categorii tehnice cu arme traditionale de lemn si cu lama si 5 categorii de lupta pe echipe (4 fara arme si 1 cu arme traditionale protejate).

Din echipa de lupta de centuri negre a Romaniei a facut parte si Narcis Agachi ( centura neagra 1 dang), care a obtinut medalia de aur si titlul de campion european, el facand parte din Clubul Sportiv DAO Botosani.





Pregatirile pentru acest concurs au inceput in luna iunie, intesificand cadenta cu 7 cantonamente de lot national. Narcis Agachi a confirmat valoarea sportiva dobandita in decursul anilor ( multiplu medaliat la campionatele natonale, bronz la mondialele din 2007 la Bucuresti, argint la intercluburi in 2011 in Maroc, la Rabat) si a reusit si acesta superba performanta.

"Speram ca generatiile de copii si juniori din Botosani sa il urmeze. La campionatul european intercluburi centuri negre, echipa formata din Victor Trofin si Ciprian Corut nu a reusit sa acceada in partea finala, cu toate eforturile intreprinse, pregatirea si deplasarea acestora fiind finantata de Municipiul Botosani", a declarat Eugen Turcanu, Dao Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
83

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
171

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...