Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO

Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO
In perioada 25-26 octombrie s-a desfasurat la Zurich, Elvetia a X-a editie a Campionatului European de QWAN KI DO seniori.

Au fost 13 tari participante - Germania, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Ucraina,  250 sportivi,  40 arbitri (7 romani).

Sportivii s-au intrecut la 7 categorii tehnice fara arme, 5 categorii tehnice cu arme traditionale de lemn si cu lama si 5 categorii de lupta pe echipe (4 fara arme si 1 cu arme traditionale protejate).

Din echipa de lupta de centuri negre a Romaniei a facut parte si Narcis Agachi ( centura neagra 1 dang), care a obtinut medalia de aur si titlul de campion european, el facand parte din Clubul Sportiv DAO Botosani.

Pregatirile pentru acest concurs au inceput in luna iunie, intesificand cadenta cu 7 cantonamente de lot national. Narcis Agachi a confirmat valoarea sportiva dobandita in decursul anilor ( multiplu medaliat la campionatele natonale, bronz la mondialele din 2007 la Bucuresti, argint la intercluburi in 2011 in Maroc, la Rabat) si a reusit si acesta superba performanta.

"Speram ca generatiile de copii si juniori din Botosani sa il urmeze. La campionatul european intercluburi centuri negre, echipa formata din Victor Trofin si Ciprian Corut nu a reusit sa acceada in partea finala, cu toate eforturile intreprinse, pregatirea si deplasarea acestora fiind finantata de Municipiul Botosani", a declarat Eugen Turcanu, Dao Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
2110

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3581

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
823

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...