Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO

Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO
In perioada 25-26 octombrie s-a desfasurat la Zurich, Elvetia a X-a editie a Campionatului European de QWAN KI DO seniori.

Au fost 13 tari participante - Germania, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Ucraina,  250 sportivi,  40 arbitri (7 romani).

Sportivii s-au intrecut la 7 categorii tehnice fara arme, 5 categorii tehnice cu arme traditionale de lemn si cu lama si 5 categorii de lupta pe echipe (4 fara arme si 1 cu arme traditionale protejate).

Din echipa de lupta de centuri negre a Romaniei a facut parte si Narcis Agachi ( centura neagra 1 dang), care a obtinut medalia de aur si titlul de campion european, el facand parte din Clubul Sportiv DAO Botosani.

Pregatirile pentru acest concurs au inceput in luna iunie, intesificand cadenta cu 7 cantonamente de lot national. Narcis Agachi a confirmat valoarea sportiva dobandita in decursul anilor ( multiplu medaliat la campionatele natonale, bronz la mondialele din 2007 la Bucuresti, argint la intercluburi in 2011 in Maroc, la Rabat) si a reusit si acesta superba performanta.

"Speram ca generatiile de copii si juniori din Botosani sa il urmeze. La campionatul european intercluburi centuri negre, echipa formata din Victor Trofin si Ciprian Corut nu a reusit sa acceada in partea finala, cu toate eforturile intreprinse, pregatirea si deplasarea acestora fiind finantata de Municipiul Botosani", a declarat Eugen Turcanu, Dao Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pățania unui dorohoian: Cum a găsit mașina pe care o parcase pe marginea străzii!

astăzi, 18:22
775

Un bărbat din Dorohoi a avut parte de o surpriză neplăcută duminică dimineața, când a ieșit din curte. Mașina pe care o parcase cu o seară înainte era grav avariată.Dorohoian...

Pentru ca vine gerul polar, ornitologii recomanda sa hranim pasarile cu slanina

astăzi, 15:12
439

Dupa ce meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea drastic si vine viscolul, ornitologii fac un apel catre iubitorii de pasari. "Puneti si slanina cruda la indemana pasarilor, nu do...

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

astăzi, 14:10
438

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile d...