Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO

Botosanean premiat cu MEDALIA DE AUR la Campionatul European de QWAN KI DO - FOTO
In perioada 25-26 octombrie s-a desfasurat la Zurich, Elvetia a X-a editie a Campionatului European de QWAN KI DO seniori.

Au fost 13 tari participante - Germania, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Ucraina,  250 sportivi,  40 arbitri (7 romani).

Sportivii s-au intrecut la 7 categorii tehnice fara arme, 5 categorii tehnice cu arme traditionale de lemn si cu lama si 5 categorii de lupta pe echipe (4 fara arme si 1 cu arme traditionale protejate).

Din echipa de lupta de centuri negre a Romaniei a facut parte si Narcis Agachi ( centura neagra 1 dang), care a obtinut medalia de aur si titlul de campion european, el facand parte din Clubul Sportiv DAO Botosani.

Pregatirile pentru acest concurs au inceput in luna iunie, intesificand cadenta cu 7 cantonamente de lot national. Narcis Agachi a confirmat valoarea sportiva dobandita in decursul anilor ( multiplu medaliat la campionatele natonale, bronz la mondialele din 2007 la Bucuresti, argint la intercluburi in 2011 in Maroc, la Rabat) si a reusit si acesta superba performanta.

"Speram ca generatiile de copii si juniori din Botosani sa il urmeze. La campionatul european intercluburi centuri negre, echipa formata din Victor Trofin si Ciprian Corut nu a reusit sa acceada in partea finala, cu toate eforturile intreprinse, pregatirea si deplasarea acestora fiind finantata de Municipiul Botosani", a declarat Eugen Turcanu, Dao Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
155

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...

O masă uriașă de aer arctic va lovi România. Temperaturile scad drastic

astăzi, 09:49
266

O masă de aer polar loveşte cu putere Europa, inclusiv România, şi va aduce atât de mult frig, încât la munte pot apărea primele ninsori. Dar nici în restul ţării n...

Memoria zilei: În urmă cu 130 de ani se năștea la Botoșani Didia Saint-Georges, pianistă și compozitoare

astăzi, 08:54
167

Didia Saint-Georges l-a cunoscut pe George Enescu. "Pe Enescu l-am cunoscut personal la Botoșani, prin 1918 – 1919, în casa lui Cristea Ciomac, frate cu muzicologul Emanoil Ciomac. E...