ASTAZI: Simona Halep - Jelena Ostapenko in finala, la Roland Garros! Meciul va fi transmis de doua televiziuni!
SPORT

Simona Halep o înfruntă pe Jelena Ostapenko în finala turneului de la Roland Garros, care se joacă sâmbătă de la ora 16:00. Meciul va putea fi urmarit în direct pe Eurosport 1 și ProTV.

ASTAZI: Simona Halep - Jelena Ostapenko in finala, la Roland Garros! Meciul va fi transmis de doua televiziuni!

Simona Halep joacă azi a doua finală la Roland Garros, după cea epică pierdută în 2014 la Maria Șarapova. Azi, de la 16:00, Halep dă testul final. Testul maturității, ceea ce poate fi un dublu răspuns împotriva criticilor care o plasează în afara câștigătoarelor unui turneu de Mare Șlem și oriunde, dar nu pe locul 1 WTA. Testul îl va da împotriva unei tinere entuziasmante de 20 de ani din Letonia, Jelena Ostapenko.

Simona are prima șansă la câștigarea trofeului, având o cotă de 1.32 pentru victoria în fața letonei. La startul turneului, jucătoarea noastră a fost principala favorită. Ostapenko are cota 3.40 pentru un succes. De asemenea, 1.96 este cota pentru cel puțin 21 de game-uri în meci. Ostapenko are un palmares excelent pe zgură în acest sezon, 20 de victorii și 4 înfrângeri, potrivit pariori.ro.

În această perioadă are trei victorii cu Wozniacki, dar și succese importante cu Stosur și Bacsinszky, ambele venite la Paris. Simona are și ea un parcurs asemănător, 20 de victorii și două înfrângeri. În această perioadă a câștigat turneul de la Madrid și a jucat o finală la Roma.

Experiența Simonei în astfel de meciuri ar trebui să se vadă. Românca a disputat 24 de finală până acum și a câștigat 15 dintre ele. Este cea de-a doua finală de Grand Slam din carieră, după cea pierdută în 2014 la Roland Garros în fața Mariei Șarapova.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
339

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
594

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...