ASTAZI, ora 21:45: Returul optimilor din Liga Campionilor! Vezi programul!

ASTAZI, ora 21:45: Returul optimilor din Liga Campionilor! Vezi programul!
Marţi, de la ora 21:45, vom afla primele două echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor. Atletico Madrid - AC Milan şi Bayern Munchen - Arsenal sunt primele meciuri din manşa retur a optimilor.

Atletico Madrid - AC Milan, în tur 1-0

Misiune extrem de grea pentru milanezi, singura echipă din Italia rămasă în Liga Campionilor. Atletico a câştigat meciul tur cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Diego Costa. Venirea olandezului Clarence Seedorf nu a revitalizat echipa "diavolilor", în ultima etapă Milan pierzând meciul cu Udinese, scor 1-0. Milan nu se poate baza pe căpitanul Riccardo Montolivo, suspendat pentru acest meci.

De partea cealaltă, Atletico are un moral excelent după victoria cu 2-0 în meciul cu Celta Vigo. Profitând de înfrângerea Barcelonei, Atletico a urcat pe locul 2 în Spania şi se află în continuare în lupta pentru titlu. Simeone nu se va baza pe Tiago şi Javier Manquillo.

Bayern Munchen - Arsenal, în tur 2-0

Bayern şi-a învăţat lecţia după ce sezonul trecut doar golurile marcate în deplasare au făcut ca nemţii să se califice în faţa lui Arsenal. "Dacă le vom lăsa mingea, vom avea mari, mari probleme", a spus Guardiola la conferinţa de presă de dinaintea meciului. În campionat, Bayern a trecut în ultima etapă de Wolfsburg cu 6-1, iar bavarezii sunt neînvinşi de 49 de meciuri, record în Bundesliga.

Arsenal a câştigat cu 4-1 meciul cu Everton din Cupa Angliei şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Programul meciurilor din optimi:

Atletico Madrid - AC Milan, în tur 1-0

Bayern Munchen - Arsenal, în tur 2-0

PSG - Bayer Leverkusen, în tur 4-0

Barcelona - Manchester City, în tur 2-0

Chelsea - Galatasaray, în tur 1-1

Real Madrid - Schalke, în tur 6-1

Manchester United - Olympiacos, în tur 0-2

Dortmund - Zenit, în tur 4-2

sursa: prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
108

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
75

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
240

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...