ASTĂZI: FC Botoșani – Dinamo. Toată echipa câinilor a fost schimbată dar FC Botoșani speră să învingă

ASTĂZI: FC Botoșani – Dinamo. Toată echipa câinilor a fost schimbată dar FC Botoșani speră să învingă

Echipa de fotbal, FC Botoșani, are un meci tare astăzi în campionat, urmat de un meci important în Europa League. FC Botoșani o întâlnește pe Dinamo, echipă practic necunoscută, deoarece mai toată echipa câinilor a fost schimbată de când a fost preluată de patronii spanioli.

Transformările continuă la bucureşteni. Astfel, după schimbarea acţionariatului şi instalarea lui Cosmin Contra, mai mulţi jucători experimentaţi au fost transferaţi în ultimele zile.

De partea cealaltă, botoşănenii au un moral excelent, cele două victorii din startul campionatului (3-2 la Piteşti, 4-0 cu Poli Iaşi) şi succesul cu Ordabasy dându-le acestora speranţe că sunt capabili să depăşească rezultatele din stagiunea precedentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte șapte victorii, iar alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

Un singur succes a izbutit Dinamo în ultimele șase jocuri directe (22 aprilie 2019, Dinamo - FC Botoşani 1-0), în rest s-au înregistrat o remiză şi patru victorii ale moldovenilor.

La nivelul băncilor tehnice, Cosmin Contra şi Marius Croitoru se vor duela în premieră.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
28

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
129

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
82

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...