ASTAZI: FC Botosani - CSMS Iasi! Arbitru contestat de ieseni!

ASTAZI: FC Botosani - CSMS Iasi! Arbitru contestat de ieseni!
FC Botosani va intalni astazi, incepand cu ora 17:30, pe stadionul Municipal, liderul surpriza al Ligii 1, CSMS Iasi.

Partida va fi condusa la centru de Adrian Cojocaru din Galati, suspendat deja de doua ori, dupa ce a gresit in favoarea botosanenilor. 

* FC Botoşani-U Cluj 1-0

Atunci, Adrian Cojocaru a inventat penalty-ul din care s-a înscris unicul gol al partidei. Adrian Cojocaru s-a ales cu o suspendare de 9 etape.

*Pandurii - FC Botosani 1-2 

- A fost primul meci a lui Cojocaru, dupa suspendare. Atunci arbitrul a indicat iniţial penalty după ce mingea trimisă de Matulevicius a lovit mâna lui Ngadeu în careu. Decizia, luată la semnalizarea asistentului Stelian Slabu, a fost însă anulată la protestele jucătorilor şi oficialilor de la Botoşani! 

- A dictat un 11 metri pentru ei în minutul 86, transformat de Vașvari, reușită care le-a adus oaspeților de atunci victoria. Decizia lui a fost iarăși eronată, faultul fiind comis în afara careului! În urma acestei faze, Cojocaru n-a mai "fluierat" în Liga 1 timp de 4 luni!

"Cine a făcut delegarea să și-o asume! Pe noi nu ne interesează trecutul lui Cojocaru, avem încredere că va arbitra corect, dar era mai bine să se evite astfel de speculații", a spus Florin Prunea, presedintele CSMS Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2801

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
154

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
166

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...