Alin Bejan: "Tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean"

Alin Bejan: "Tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean"

 ALIN BEJAN  Foto: fcbotosani.ro

Prezent la o conferința de presă inaintea partidei din etapa a 11-a din Play-out dintre FC Voluntari și FC Botoșani - care se va disputa astazi, de la ora 17.00, secundul Alin Bejan a început declarațiile cerându-și scuze din partea echipei pentru ieșirile lui Alberto Cobrea de la ultimul meci pe Municipal.

„Este un gest, o frustrare, au acumulat oboseală cred și mentală la Alberto, jucător care pune suflet pentru echipă, nici rezultatul nu a fost de partea noastră, colaborat cu presiunea publicului cu „blatiștii”, „demisia” la fiecare meci. Suntem Botoșaniul deocamdată și nu cred că cineva își riscă liberatea. Alberto suferă după gestul făcut, este o acumulare nervoasă, va răspunde în fața clubului conform regulamentului de ordine interioară, e afectat, ne cerem scuze, noi staful pe această cale și tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean pentru ieșirea lui nervoasă dar sunt și ei oameni.

Sperăm să fie o colaborare bună cu Croitoru, e la început e carieră. Trebuie să-și schimbe imediat comportamentul din jucător în antrenor că e cu totul și cu totul altă meserie. Cu siguranță că o să-l ajut. Și eu în urmă cu zece ani când m-am lăsat de fotbal m-a luat domnul Leo în staf a fost foarte greu și chiar am avut multe de învățat de la fiecare care a fost aici”, a declarat, conform fcbotosani.roantrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan.

Pierderea play-off-ului și încărcarea jocurilor de anul acesta a făcut ca unii din jucători să-și verse supărarea pe suporteri la finalul partidei dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna. La rândul său, și Alberto Cobrea a ținut să-și ceară scuze public și a promis că nu se va mai repeta gesturile făcute la acel meci.

„Vreau să-mi cer scuze vizavi de ieșirea mea nervoasă din ultimul meci, nu a fost corect din partea mea cu siguranță dar ținând cont că am avut un an destul de încărcat și mai sunt și meciuri în care nu ne merge jocul, acumulăm frustrări și de asta țin să fac apel la toți suporterii să vină să ne susțină și în momentele grele pentru că am avut un an destul de bun. Cu siguranță acest lucru nu scuză ieșirea mea și pe această cale vreau să-mi cer scuze, promit că nu se va mai repeta și sper ca meciul viitor să fie alături de noi și să nu mai aibă momente de îndoială la adresa noastră”, a declarat portarul botoșănean Alberto Cobrea.

Disputa dintre FC Botoșani și FC Voluntari va avea loc astăzi, de la ora 17.00, pe terenul celor de la Voluntari. Înaintea etapei a 11-a a play-out-ului, FC Botoșani se află pe locul 3, cu 32 de puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă locul 6, cu 24 de puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
59

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
147

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
83

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...