Alin Bejan, înaintea meciului cu Timișoara: "Încercăm să ridicăm moralul jucatorilor. Va fi un joc total diferit"
SPORT

Antrenorul Leo Grozavu si-a dat ieri demisia - verbal - de la FC Botosani, insa conducerea clubului nu o accepta, astfel ca tehnicianul de 49 de ani va avea cateva zile libere pentru a-si reveni dupa scandalul de la Giurgiu.

Alin Bejan, înaintea meciului cu Timișoara: "Încercăm să ridicăm moralul jucatorilor. Va fi un joc total diferit"

 Alin Bejan si Alin Bordeanu  

FC Botosani urmeaza sa joace vineri seara, incepand cu ora 20:30, impotriva celor de la ACS Poli Timisoara, iar de pregatirea acestui joc se vor ocupa Alin Bejan - antrenor secund si Alin Bordeanu - antrenor cu portarii.

"Tinand cont ca au fost doua zile in care s-a pus accent doar pe incidentul de la Giurgiu, ne-a rămas practic o zi pana la ora jocului si incercam sa ridicam moralul jucatorilor, incercam sa-i facem uniti, sa-i facem sa-si respecte meseria pentru care sunt platiti si sa fie intr-o forma cat mai buna. Eu cred ca deja este un subiect inchis. Din moment ce tricoul lui Golofca era jos banuim ca ar fi facut un gest necugetat, la nervi, exact cum a facut si Leo. Fiecare si-a dat seama ca a gresit in privinta gestului pe care l-a facut", a declarat Alin Bejan.

Cei doi antrenori au mai condus echipa locala tot intr-un meci cu timisorenii, atunci cand FC Botosani a castigat cu scorul de 6-1, chiar inainte sa vina Leo Grozavu antrenor principal.

"Atunci a fost o conjunctura, acum e alta conjuctura. Acum incepe practic un alt campionat si incercam sa scoatem maximum din acest meci, dar sa nu uitam ca orice punct conteaza. Vom aborda jocul la victorie, dar nu trebuie sa neglijam nici apararea, sa nu luam gol, ca sa ne putem face jocul. Deocamdata nu avem situatia medicala a fiecarui jucator, iar dupa antrenament vom vedea cine ramane in lot. Cert este ca cine va fi in lot sau cine va fi in primul 11 trebuie sa faca totul, sa-si respecte meseria, sa respecte suporterii, pentru a fi toata lumea multumita. Timisoara are jucatori cu experienta, care joaca de multi ani in Liga 1, joaca de mult impreuna si a facut multe puncte, chiar daca au inceput cu acea penalizare. Va fi un joc total diferit fata de acela cand am invins cu 6-1. Au un antrenor cu experienta, care isi motiveaza bine jucatorii, dar speram sa fim mai inspirati ca ei", a mai spus Alin Bejan. 

Antrenamentul de ieri al botosanenilor a fost condus de Alin Bordeanu si de preparatorul fizic Ovidiu Chiribici.

"Baietii au fost ok la antrenamentul de ieri, au raspuns la cerintele noastre si s-au comportat ca niste profesionisti. Noi speram sa aducem cele trei puncte, in rest rezultatul... vom vedea la sfarsitul meciului", a precizat Alin Bordeanu.

 

Spune-ne opinia ta