Alberto Cobrea stie cum putem invinge Dinamo: "Cu o atitudine foarte, foarte buna" - VIDEO
SPORT

Alberto Cobrea stie cum putem invinge Dinamo: "Cu o atitudine foarte, foarte buna" - VIDEO

Venit in aceasta iarna chiar de la Dinamo Bucuresti, portarul Alberto Cobrea spune ca FC Botosani poate invinge echipa din Soseaua Stefan cel Mare doar cu o atitudine la fel de bun cum a fost in meciul cu CSU Craiova.

"Cu siguranta va fi greu. Toate meciurile impotriva echipelor din Liga 1 sunt grele. Cred ca marea majoritatea din echipa sunt de valori apropiate. Cred ca pentru noi e foarte important pe ceea ce avem de facut si sa continuam cu aceeasi atitudine buna si sa profitam de momentul mai slab prin care trec ei. Ii putem surprinde asa cum i-am surprins si pe Craiova, cu o atitudine foarte, foarte buna. Probabil nu se asteptau sa nu nu aiba nicio sansa. Baietii au jucat extraordinar si i-au tinut tot timpul sus. Cu siguranta daca mergi la Dinamo si joci cu aceeasi atitudine, cu siguranta si ei o sa faca pasul in spate. Ei au foarte mari probleme si cu suporterii (...).", a spus Alberto Cobrea. 

Meciul dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani va avea loc luni seara, pe stadionului National Arena din Bucuresti, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta