AICI cele mai TARI transferuri ale verii: Xabi Alonso la Real? Mascherano vrea la Barca!

AICI cele mai TARI transferuri ale verii: Xabi Alonso la Real? Mascherano vrea la Barca!
Mijlocasul lui Liverpool, Javier Mascherano, nu mai este multumit de situatia sa din Anglia si doreste sa se transfere la Barcelona, a declarat impresarul Walter Tamer, citat de tabloidul britanic The Sun.

"Barcelona este cea mai buna optiune, deoarece Javier vrea sa mearga in Spania. S-a saturat de viata din Anglia. Sotia sa nu a primit o viza permanenta in Anglia, iar de fiecare data trebuie sa treaca printr-o adevarata odisee sa mearga acolo. Liverpool nu doreste sa-l vanda, dar acest obstacol poate fi depasit printr-o oferta extraordinara", a precizat Tamer.

Mijlocasul argentinain in varsta de 25 de ani se afla in atentia clubul de pe arena Camp Nou, dar tehnicianul echipei engleze Rafael Benitez a declarat in dese randuri ca Mascherano nu este de vanzare.

Potrivit cotidianului iberic Marca, Barca il doreste pe mijlocasul argentinian, dar cele 50 de milioane de euro pe care Liverpool le cere pentru jucatorul sau i-au facut pe reprezentatii clubului catalan sa faca un pas inapoi in cursa pentru achizitionare lui Mascherano.

Xabi Alonso la Real pentru 35 mil de euro?

Xabi Alonso este la un pas de Real Madrid, anunta The Times. El nu va juca in amicalul pe care echipa britanica il va disputa astazi in Thailanda. "Din cauza unor probleme minore", afirma The Times, citat de As.

Desi Liverpool a respins oferta de 27 milioane de euro venita din partea Realului, jucatorul este decis sa ajunga pe Bernabeu. Cormoranii vor, insa, mai mult de 30 de milioane pentru a-l lasa pe jucator sa plece.

Conform Daily Mail, daca nu se va ajunge la un acord cu Real Madrid, pe fir ar putea intra Chelsea si Manchester City. Cele doua cluburi au luat legatura cu impresarul lui Xabi Alonso cu care mai discutasera si in luna iunie.

Lucio, coleg cu Chivu la Inter!

Sunderland si-a retras oferta de achizitionare a atacantului englez Peter Crouch, dupa ce acesta i-a anuntat pe oficialii clubului sau, Portsmouth, ca nu doreste sa se mute in nordul Angliei, informeaza presa britanica.

Sunderland ajunsese la un acord cu Portsmouth pentru transferul lui Crouch contra sumei de 12 milioane de lire sterline, insa jucatorul a anuntat ca nu doreste sa se mute in nordul Angliei.

"Bineinteles ca suntem dezamagiti, deoarece Peter era una dintre principalele noastre tinte. Stiu ca a fost impresionat de baza noastra de pregatire, atunci cand a venit la negocieri. Dar, se pare ca este o problema de geografie si cu asta nu putem sa ne luptam", a declarat antrenorul formatiei Sunderland, Steve Bruce, citat de The Sun.

De serviciile lui Crouch s-au aratat interesate si gruparile Fulham si Tottenham.
De-a lungul carierei sale, Crouch a evoluat la formatiile Tottenham Hotspur, Dulwich Hamlet, IFK Hassleholm, Queens Park Rangers, Aston Villa, Norwich City, Southampton, Liverpool si Portsmouth. Peter Crouch este international englez din 2005, marcand 16 goluri in cele 34 de meciuri jucate la prima reprezentativa a Angliei.

Malouda si-a prelungit pana in 2012 contractul cu Chelsea!

Florent Malouda si-a prelungit, marti, cu doi ani contractul cu Chelsea Londra, noua intelegere urmand sa expire in 2012.

"Sunt fericit, deoarece asta demonstreaza ca exista o incredere reciproca intre mine si club. In opinia mea, acesta va fi inceputul istoriei", a declarat francezul.

Adus in vara anului 2007 de Jose Mourinho, Malouda nu a reusit sa se impuna dupa plecarea tehnicianului portughez, succesorii acestuia, Avram Grant si Luiz Felipe Scolari, lasandu-l pe banca de rezerva. Dar, sosirea lui Guus Hiddink la Chelsea a relansat cariera francezului, acesta devenind unul dintre titulari.

"In sezonul viitor, Carlo Ancelotti vrea sa incerce un nou sistem de joc, la care va trebui sa ma adaptez. De aceea, ne antrenam foarte dur, pentru a respecta indicatii noului antrenor", a declarat Malouda.

Chamakh la Arsenal?

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat, luni, ca ia in considerare incercarea de a-l aduce la echipa pe internationalul marocan Marouane Chamakh, legitimat la Girondins Bordeaux.

Chamakh, in varsta de 25 de ani, care si-a aratat dorinta de a parasi clubul francez pentru a merge sa evolueze in Anglia, ar putea fi la Arsenal inlocuitorul atacantului togolez Emmanuel Adebayor, care s-a transferat la Manchester City pentru 35 de milioane de euro.

"Noi suntem cu un ochi pe el. Este unul dintre jucatorii pe care ii vom urmari, iar daca vom transfera un atacant, el va fi una din variante", a declarat Wenger pe site-ul de intern al clubului Arsenal.

LUCIO LA INTER!

Fundasul brazilian de la Bayern Munchen, Silva Lucio, s-a transferat la Inter Milano club cu care a semnat un acord pe trei sezoane.

"Aparatorul brazilian a parafat intelegerea care va fi valabila pana la 20 iunie 2012. Documentele legate de transferul fotbalistului brazilian au fost inregistrate la Liga Italiana de Fotbal", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului milanez.
Internationalul brazilian in varsta de 31 de ani a plecat din Germania spre SUA, unde s-a alaturat lotului pregatit de Jose Mourinho, care se afla intr-un stagiu de pregatire in Los Angeles.

"Sunt mandru ca am putut ajunge la un asemenea club precum Inter. Sunt aici pentru a da totul din mine si pentru a continua sa castig", a declarat jucatorul cariocas.

De-a lungul carierei sale, Lucio a evoluat la formatiile Internacional Porto Alegre (1997-2000), Bayer Leverkusen (2001-2004) si Bayern Munchen (2004-2009).

Jucatorul brazilian si-a trecut in palmares Cupa Mondiala (2002) si doua Cupe ale Confederatiilor cu nationala tarii sale. In plus, Lucio a castigat trei titlul ale Germaniei (2004/2005, 2005/2006, 2007/2008), trei Cupe (2004/2005, 2005/2006, 2007/2008) si doua Cupe ale Ligii (2004, 2007), toate cu Bayern Munchen.

United l-a luat pe Mame Biram Diouf!

Atacantul senegalez Mame Biram Diouf, legitimat la Molde FK, va evolua din 2010 la Manchester United, a anuntat, vineri, clubul din prima liga norvegiana.

Cele doua grupari au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului in varsta de 21 de ani, pentru o suma care nu a fost data publicitatii.

Trecerea lui Diouf la Manchester United mai este conditionata doar de o vizita medicala pe care trebuie sa o faca senegalezul in Marea Britanie, saptamana viitoare.

Alex Ferguson, aflat la Kuala Lumpur, a confirmat transferul lui Mame Biram Diouf. "Este un tanar jucator venit din Norvegia, pe care il urmarim de doi ani", a precizat el, fara sa mentioneze numele fotbalistului.

Diouf, care a marcat in acest an 12 goluri in 17 meciuri, va incheia sezonul in Norvegia, urmand sa se alature echipei Manchester United in ianuarie 2010.

Maxwell de la Inter la Barca pentru 5.000.000 de euro!

Barcelona si Internazionale Milano au ajuns la un acord de principiu pentru transferul fundasului brazilian Maxwell la clubul catalan.

Potrivit site-ului oficial al clubului spaniol, pretul acestei operatiuni va fi de 4,5 milioane de euro, plus 500.000 de euro reprezentand elemente variabile.

FC Barcelona nu a precizat durata viitorului angajament al lui Maxwell.

Fotbalistul brazilian in varsta de 27 de ani ii va lua locul in echipa catalana compatriotului sau Sylvinho, al carui contract a expirat in luna iunie.

FELIPE MELO, OFICIAL LA JUVE!

Juventus Torino a anuntat, miercuri seara, ca l-a achizitionat pe internationalul brazilian al Fiorentinei, Felipe Melo, pentru serviciile caruia a platit suma de 20,5 milioane de euro, la care s-a adaugat si cedarea mijlocasului Marco Marchioni, informeaza Gazzetta dello Sport

Fotbalistul sud-american in varsta de 26 de ani a semnat cu noua sa echipa un contract valabil pana in 2014.
 

Adebayor, la Manchester City!

Cotidianul Corriere dello Sport a scris, miercuri, ca atacantul Emmanuel Adebayor va fi cedat de Arsenal Londra la Manchester City, internationalul togolez efectuand deja vizita medicala.

Sursa citata noteaza ca Adebayor urmeaza sa semneze contractul cu gruparea patronata de o familie saudita, dupa care va fi prezentat intr-o conferinta de presa.
Pentru aducerea lui Adebayor, in varsta de 25 de ani, Manchester City a platit aproximativ 30 de milioane de euro.

Adebayor va deveni al treilea atacant achizitionat de gruparea din Manchester in aceasta perioada de mercato dupa argentinianul Carlos Tevez si paraguayanul Roque Santa Cruz. In aceasta vara, Manchester City l-a transferat si pe mijlocasul Gareth Barry de la Aston Villa, pentru suma de 12 milioane de lire sterline.



 

Tevez spune ca a ales Manchester City pentru glorie si nu pentru bani!

"Ambitia mea este sa ajut clubul Manchester City sa-si recupereze statutul pe care l-a avut odata intre cluburile europene si sa incercam sa obtinem cat mai multe trofee. Nu trebuie sa uitam insa ca sunt doar un jucator intr-o echipa", a declarat Tevez.

Obertan la United!

Atacantul francez de la Girondins Bordeaux, Gabriel Obertan, in varsta de 20 de ani, a semnat un contract pe patru sezoane cu Manchester United, au anuntat, miercuri, cele doua grupari.

Obertan (1,86 m, 79 kg), international de tineret, aflat la Bordeaux din 2005, a fost imprumutat in ianuarie 2009 la Lorient. El a disputat 69 de meciuri in campionatul Frantei si a inscris patru goluri.

La Manchester se alatura francezului Patrice Evra.

Real a renuntat la intentia de a-l transfera pe Ribery in aceasta vara!

Directorul general de la Real Madrid, Jorge Valdano, a declarat ca gruparea madrileana a renuntat la ideea de a-l achizitiona, in aceasta vara, pe internationalul francez Franck Ribery, dupa refuzul categoric al echipei Bayern Munchen de a-l ceda pe mijlocas.

"Simtim ca Ribery nu va pleca de la Bayern in acest sezon. Bayern a gasit mai multe moduri de a spune «nu». Uneori au spus acest lucru categoric, alteori vorbind de sume de transfer de 80 de milioane de euro, ceea ce este un alt mod de a spune «nu». Prin urmare, ne resemnam si asteptam o alta ocazie, care va veni cu siguranta. El mai are doi ani de contract cu clubul bavarez, iar viata este lunga", a declarat conducatorul gruparii din Madrid, la Radio Marca.

Bayern Munchen nu il va ceda pe mijlocasul Franck Ribery pentru mai putin de 80 de milioane de euo, a anuntat, marti, cotdianul german Bild.

In alta ordine de idei, Jorge Valdano a mentionat ca un transfer la Real Madrid a lui Xabi Alonso (FC Liverpool) devine din ce in ce mai improbabil, avand in vedere cerintele clubului englez, care solicita 47 de milioane de euro pentru mijlocasul iberic.

"Au avansat o suma de transfer prea mare pentru gustul nostru si vedem cum jucatorul se indeparteaza de noi. Este posibil ca aparitia unui club precum Real Madrid, care a aratat atata hotarare pe piata transferurilor, sa provoace confuzie la unele cluburi. Ei cred ca Real Madrid este o fantana ce nu poate seca, dar nu este adevarat ", a explicat Valdano.

Potrivit cotidianului Marca, Real Madrid "a activat un plan B" si negociaza un posibil transfer al internationalului italian al echipei AS Roma, Daniele De Rossi, pentru maxim 30 de milioane de euro. Real Madrid vrea sa profite de criza de la AS Roma si a demarat negocierile pentru aducerea lui Daniele de Rossi.

OM l-a prezentat oficial pe Lucho Gonzalez!

Mijlocasul argentinian Lucho Gonzalez a fost prezentat oficial la Olympique Marseille, dupa ce a fost transferat in aceasta vara de la campioana Portugaliei, FC Porto, pentru suma de 18 milioane de euro, informeza cotidianul LEquipe.

"Interesul celor de la Marseille si discursul antrenorului Didier Deschamps au fost elemente decisive in luarea deciziei mele de a veni aici. Cred ca voi putea trece la un nou nivel in cariera mea, deoarece Marseille este un club mare.

Vreau sa fac tot ce depinde de mine pentru a ne atinge obiectivele. Olympique Marseille are un public extraordinar, care seamana cu ceea ce vezi in Argentina. Asta m-a incurajat si mai mult sa vin la Marseille. Din punct de vedere psihic ma simt bine. Va fi decizia antrenorului cand va considera ca sunt in masura sa joc", a declarat Lucho Gonzalez.

La prezentarea argentinianului, Didier Deschmps a tinut sa precizeze ca acesta nu va juca in urmatorele amicale ale echipei sale. "Nu are nicio problema medicala, dar el nu va juca vineri in meciul amical cu Dinamo Bucuresti si probabil nici cu Ajaccio", a mentionat antrenorul francezilor.

Alaturi de Lucho Gonzalez au mai fost prezentati senegalezul Souleymane Diawara, francezul Edouard Cisse si camrunezul Charley Fomen.

Lucho Gonzalez a fost transferat in acesta vara de Olympique Marseille de la FC Porto pentru 18 milioane de euro plus alte bonusuri care pot ajunge pana la 24 de miloane de euro in functie de performantele jucatorului.

Puyol la Man. City?

Daca totusi transferul lui Terry nu se va concretiza, City a gasit, potrivit presei britanice, o alternativa: Carles Puyol. Oamenii cu bani de la Manchester vor pregati un asalt asupra fundasului caruia Barcelona sa nu ii poata face fata, insa doar in cazul in care nu se va ajunge la un acord cu John Terry.

Moratti: "Inter nu are nevoie de Deco si Carvalho!"

Presedintele lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat, luni, pentru Corriere dello Sport, ca echipa sa nu are nevoie de jucatorii portughezi Deco si Ricardo Carvalho, in prezent la Chelsea.

"Mai intai trebuie sa facem restrangem lotul si apoi cred ca suntem destul de competitivi, nu-i asa? Nu exista nicio indoiala ca este vorba de doi jucatori mari, insa in acest moment nu cred ca trebuie sa cumparam", a declarat Moratti.

Cei doi fotbalisti au evoluat sub conducerea antrenorului de la Inter, Jose Mourinho, la FC Porto si au facut parte din echipa care a castigat Liga Campionilor in 2004. Apoi, Mourinho a plecat la Chelsea si l-a transferat pe Carvalho, dar si pe Paulo Ferreira. Deco a mers la Barcelona si a ajuns la Chelsea in urma cu un an.

E OFICIAL: Iuri Jirkov la Chelsea!

Chelsea a finalizat, luni, transferul rusului Iuri Jirkov, de la TSKA Moscova, care a semnat o intelegere pe 4 sezoane cu noua sa echipa, informeaza BBC.

Potrivit sursei citate, gruparea londoneza va plati aproximativ 18 milioane de lire sterline pentru jucatorul in varsta de 25 de ani.

Jirkov se afla inca de duminica la Londra si a trecut obisnuita vizita medicala inainte de a semna acordul cu gruparea din Premiership.

Iuri Jirkov este al treilea transfer al clubului Chelsea din aceasta vara, dupa portarul Ross Turnbull si atacantul Daniel Sturridge. De-a lungul carierei sale, Jirkov a evoluat la formatiile Spartak Tambov (2001 - 2003) si TSKA Moscova (2004 -2009). De asemenea, Iuri Jirkov are in palmares 31 de selectii in echipa nationala a Rusiei, cu care a participat la Euro 2008.

ADEBAYOR LA MILAN?

Milan il vrea neaparat pe Adebayor de la Arsenal! Milan ofera 23 de milioane de euro si pe Mathieu Flamini pentru atacantul togolez. Figo are o oferta de la Tottenham, acolo unde este vrut de Harry Redknapp.

Potrivit mirror.co.uk, Milan ar fi prezentat o oferta de 23,4 milioane plus Flamini pentru Adebayor, insa impresarul togolezului a afirmat ca acesta nu va parasi gruparea engleza.

Flamini a venit la AC Milan vara trecuta, liber de contract, chiar de la Arsenal.




TOTTENHAM IL VREA PE FIGO:

Luis Figo a primit oferta de a juca la Tottenham Hotspur, unde este dorit de antrenorul Harry Redknapp, informeaza cotidianul As.

Potrivit A Bola, Figo a primit aceasta oferta la Vilamoura, o localitate din Algarve, unde participa la turneul de golf Sir Bobby Robson Golf Classic Celebreties VI.
Publicatia portugheza scrie ca Redknapp a recunoscut ca a vorbit cu Figo, care ocupa in prezent o functie in conducerea clubului Inter Milano, fotbalistul dand asigurari ca inca nu a decis nimic in privinta viitorului sau.

Twente isi dorea plata imediata pentru transferul atacantului in varsta de 20 de ani, in prezent accidentat. Inter a propus, in schimb, un imprumut cu optiune de cumparare pana in ianuarie 2010, pentru noua milioane de euro, sau o plata esalonata.

Arnautovic, 1,93 metri inaltime, a marcat 14 goluri si a reusit sapte pase decisive, in ultima editie a campionatului olandez.

Inaintea negocierilor cu Inter, Twente fusese abordata de Chelsea si a cerut 15 milioane de euro pentru austriacul aflat sub contract pana in 2011.

Makelele si-a prelungit contractul cu PSG pana in 2010!

Claude Makelele si-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain pana in anul 2010, a anuntat, vineri, clubul din capitala Frantei.

"Prelungirea contractului era obiectivul meu, la finalul sezonului trecut. Sunt fericit ca am luat aceasta decizie si sper ca vom realiza un sezon memorabil pentru jucatori, pentru club, pentru suporteri", a declarat fostul international francez (71 de selectii).
Continuarea colaborarii dintre PSG si Makelele nu reprezinta o surpriza, pentru ca jucatorul nu si-a ascuns niciodata intentia de a isi continua cariera cu un an, la gruparea pariziana.

Plecarea antrenorului Paul Le Guen (cu care Makelele nu se afla in cele mai bune relatii) si inlocuirea acestuia cu Antoine Kombouaré a reprezentat o motivatie in plus pentru Makelele de a continua la PSG.

Sosit in vara anului 2008 la PSG, de la Chelsea, Makelele, 36 de ani, semnase atunci un contract valabil un an, cu optiune de prelungire si cu posibilitatea de a ramane in cadrul clubului, la finalul carierei.

CROUCH LA MILAN?

AC Milan a intrat in cursa pentru achizitionarea atacantului lui Portsmouth, Peter Crouch, de serviciile caruia este interesat si Fulham, a anuntat, vineri, cotidianul Daily Mail, in editia sa online.

Potrivit sursei citate, Crouch este o varianta de rezerva pentru gruparea lombarda in cazul in care aceasta nu va reusi sa-l transfere pe internationalul brazilian Luis Fabiano (FC Sevilla).

"Milan il are in vederi pe Crouch ca o varianta in cazul in care vor esua in transferul jucatorului Luis Fabiano. Crouch este dispus sa dea curs unei treceri in Italia, mai ales dupa ce oficialii milanezi au indicat ca sunt gata sa-i plateasca un salariu mai mare decat cel actual de 70.000 de lire sterline pe saptamana", noteaza dailymail.co.uk.

De cealalta parte, Fulhan este gata sa faca oferta de 10 milioane de lire sterline pentru internationalul englez in varsta de 28 de ani. Crouch este considerat de tehnicianul formatiei Fulham, Roy Hodgson, omul potrivit cu care isi poate intari echipa in vederea participarii in Europa League.

De-a lungul carierei sale, Peter Crouch a mai evoluat la formatiile Tottenham Hotspur, Dulwich, IFK Hassleholm, Queens Park Rangers, Aston Villa, Norwich City, Southampton si FC Liverpool.

Man. United ofera 19 mil. de euro pentru Luis Fabiano!

Atacantul lui FC Sevilla, Luis Fabiano, este dorit de Manchester United, care este dispusa sa ofere aproximativ 16 milioane de lire sterline pentru internationalul brazilian, informeaza cotidianul Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, Fabiano a devenit principala tinta a echipei din Manchester pentru postul de atacant, dupa ce nu a reusit sa-l transfere pe Karin Benzema, care a fost achizitionat de Real Madrid de la Olympique Lyon.

Cotidianul britanic precizeaza ca pentru a obtine semnatura internationalului brazilian in varsta de 28 de ani, gruparea engleza trebuie sa se dueleze cu AC Milan, club ce si-a aratat de asemenea interesul pentru Fabiano.

"Atacantul echipei FC Sevilla, Luis Fabiano, care a fost golgheterul Brazilei cu cinci goluri in succesul din Cupa Confederatiilor, este noua tinta, dar Manchester United trebuie sa-i ia fata lui AC Milan pentru a-l putea transfera.

Milan a facut deja o prima oferta de 13 milioane de lire sterline pentru jucator, desi clauza de reziliere a jucatorului in varsta de 28 de ani este de 55 de milioane de lire sterline", mentioneaza publicatia engleza.

Luis Fabiano se afla la FC Sevilla din 2005, fiind transferat de la FC Porto, si a marcat 47 de goluri in cele 10 meciuri jucate pentru echipa din Primera Division.

Ze Roberto la Hamburger SV!

Ze Roberto, al carui contract cu Bayern Munchen a expirat in aceasta vara, a semnat o intelegere pe doua sezoane cu clubul Hamburger SV, informeaza site-ul oficial al lui Hamburg.

"Suntem extrem de fericiti ca Ze Roberto a decis sa vina la noi. Este un jucator extrem de talentat si tehnic, cu multa experienta la nivel inalt. Ze Roberto a aratat ca este un fotbalist de clasa atat in campionatul Germaniei cat si la nivel european in ultimii ani", a declarat tehnicianul echipei din Hamburg, Bruno Labbadia.

Potrivit presei germane, jucatorul brazilian va avea la noua sa echipa un salariu estimat la 3,5 milioane de euro anual.

De-a lungul carierei sale, mijlocasul brazilian in varsta de 34 de ani a evoluat la formatiile Portuguesa (1994 - 1997), Real Madrid (1997 - 1998), Flamengo (1998), Bayer Leverkusen (1998 - 2002), Bayern Munchen (2002 - 2006, 2007 - 2009) si Santos (2006 - 2007).

Fostul international brazilian a castigat patru titluri de campioana a Germaniei cu Bayern (2003, 2005, 2006, 2008).

Barca e gata sa dea 30 de milioane pentru mijlocasul lui Liverpool, Mascherano. Trezeguet, de la Juventus la Lyon?

Chelsea si-a luat portar!

Portarul Ross Turnbull, care a evoluat in sezonul trecut la gruparea Middlesbrough, a fost transferat de clubul Chelsea Londra din postura de jucator liber de contract, informeaza site-ul oficial al echipei londoneze.

Portarul in varsta de 24 de ani a semnat o intelegere pe patru sezoane cu noua sa echipa si va devenit al treilea goalkeeper al formatiei Chelsea, dupa Petr Cech si Henrique Hilario.

Turnbull este primul transfer oficial al echipei Chelsea, saptamana viitoare fiind asteptate sa fie oficializate si achizitiile jucatorilor Daniel Sturridge (Manchester City) si Yuri Zhirkov (TSKA Moscova).

De-a lungul carierei sale, Ross Turnbull a fost legitimat la gruparea Middlesbrough intre 2002 - 2009, dar a evoluat sub forma de imprumut la echipele Darlington, Barnsley, Bradford City, Crewe Alexandra si Cardiff City

"FC Internazionale anunta faptul ca Thiago Motta a fost transferat de la gruparea Genoa, pentru un contract pe patru ani. Mijlocasul brazilian a parafat intelegerea care va fi valabila pana la 30 iunie 2013", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei milaneze.

Conform acordului de transferul a lui Motta dintre Inter si Genoa, la gruparea din Genova au fost cedati definitiv fotbalistii Francesco Bolzoni, Leonardo Bonucci si Riccardo Meggiorini.

De-a lungul carierei sale, jucatorul cariocas in varsta de 26 de ani a mai evoluat la echipele FC Barcelona (2001 - 2007) si Atletico Madrid (2007 - 2008).

30 de milioane de la Barcelona pentru Mascherano?

Englezii de la The Mirror anunta ca Barcelona pune pe masa 30 de milioane de euro pentru mijlocasul lui Liverpool, Mascherano.

Noul Van Basten - Huntelaar, de la Real la Milan?


Venirea lui Benzema la Madrid ii deschide calea lui Huntelaar la Milan, noteaza Corriere dello sport.

Real a intran in noua era galactica. Aducerea lui Kaka, Cristiano Ronaldo si Benzema va avea urmari printre legiunea olandeza. Sneijder, Van der Vaart, Robben, Drenthe, Van Nistelrooy si Huntelaar nu sunt bine vazuti de la Pellegrini.

Transferul noului Van Basten la Milan ar putea fi inlesnit de relatia excelenta dintre Milan si Real, mai ales dupa megatransferul lui Kaka pe Bernabeu!

Italienii a anunta si interesul lui Lyon pentru Trezeguet.

Keita, de la Lyon la Galatasaray

Atacantul ivorian al echipei Olympique Lyon, Abdulkader Keita, a ajuns la un acord pe trei ani cu gruparea Galatasaray Istanbul.

Abdulkader Keita, component al nationalei Coastei de Fildes, in varsta de 27 de ani, va sosi in urmatoarele zile la Istanbul pentru a semna contractul.

Suma transferului nu a fost precizata. Acest transfert a fost efectuat la solicitarea noului antrenor olandez al formatiei Galatasaray, Frank Rijkaard.

Lucho Gonzalez la Olympique Marseille!

Mijlocasul argentinian al lui FC Porto, Lucho Gonzalez, va semna un contract pe patru ani cu Olympique Marseille.

"Un acord de principiu a intervenit, marti, intre cele trei parti (OM, FC Porto si jucator) pentru transferul la gruparea franceza a mijlocasului Lucho Gonzalez. Acest acord se va incheia dupa vizita medicala a jucatorului", a anuntat Olympique Marseille.

Gonzalez, in varsta de 28 de ani, va semna contractul dupa vizita medicala si se va alatura echipei direct in cantonamentul de la Evian la sfarsitul acestei saptamani.
Potrivit unor suse din cadrul clubului francez, suma transferului se ridica la 17,5 milioane de euro, la care se vor adauga bonusuri, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria Olympique Marseille.

"Suma globala pe care ar putea sa o primeasca FC Porto pentru acest transfer ar putea atinge 24 milioane de euro, in functie de performantele sportive ale lui Gonzalez", se arata intr-un comunicat al clubului portughez.

VfB Stuttgart il va transfera pe atacantul Demba Ba pentru 12 milioane de euro!

Atacantul franco-senegalez Demba Ba va parasi echipa Hoffenheim pentru a trece la gruparea VfB Stuttgart contra sumei de 12 milioane de euro, transferul depinzand doar de vizita medicala a jucatorului in varsta de 24 de ani, precizeaza cotidianul Bild.

"Ba, al carui contract cu Hoffenhein mai este valabil pana in 2011, trebuie sa fie cumparat de VfB Stuttgart contra sumei de 12 milioane de euro, pentru a-l inlocui pe Mario Gomez, plecat pentru 35 de milioane de euro la Bayern Munchen", a declarat sursa citata.

Ba este una din revelatiile editiei 2008/2009 din Bundesliga, marcand 14 goluri in cele 33 partide jucate in prima liga pentru Hoffenheim.

Atacantul senegalez fusese transferat de Hoffenheim in 2007 pentru trei milioane de euro de la clubul belgian Mouscron.

Manchester United a semnat un contract cu ecuadorianul Antonio Valencia!

Manchester United a anuntat, marti, ca a semnat un contract pe patru ani cu mijlocasul ecuadorian de la Wigan, Antonio Valencia.

Suma de transfer se ridica la aproximativ 16 milioane de lire sterline (18,8 milioane de euro).

"Sa joc la Manchester United este un vis care s-a realizat. Sa evoluez in fata a 76.000 de spectatori, alaturi de fotbalisti precum Wayne Rooney, Rio Ferdinand sau Ryan Giggs va fi o experienta formidabila pentru mine. Sunt nerabdator sa incepem", a declarat Valencia, in varsta de 23 de ani.

Managerul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat ca il urmarea pe ecuadorian de mai mult timp: "Antonio este un jucator pe care il admiram de mai mult timp. Sunt sigur ca rapiditatea si talentul sau vor avea o contributie importanta la jocul echipei".

MILITO LA INTER!

Inter Milano l-a achizitionat pe atacantul argentinian Diego Alberto Milito, in varsta de 30 de ani.

Argentinianul, supranumit "Printul", a marcat 144 de goluri de-a lungul carierei petrecute la echipe din Argentina, Spania si Italia.

Provenind de la Genoa, Milito a semnat un contract pana pe 30 iunie 2013.

Acordul dintre cele doua cluburi prevede transferul la Genoa al internationalului de tineret Robert Acquafresca, pe care Inter il imprumutase la Cagliari in sezonul trecut.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
26

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
107

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
195

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...