Iftime, despre stadionul modern: "O idee genială. Aș participa oricând la un asemenea proiect"

 Iftime, despre stadionul modern: "O idee genială. Aș participa oricând la un asemenea proiect"

 Valeriu Iftime  digisport.ro

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, este de părere că un stadion modern construit la jumătatea distanței dintre Botoșani și Suceava ar fi "o idee geniala".

Totuși, Iftime este reținut când vine vorba ca un botoșănean și un sucevean să construiască ceva și asta din cauza rivalității fotbalistice dintre cele două orașe.

"Ideea este un genială. Eu cu colegii mei de la Elsaco vorbim despre asta de ani de zile, numai că patima fotbalistică între Botoșani și Suceava este una foarte bine știută. Un stadion făcut undeva în zona Dumbrăveni este formidabil, un stadion modern cu parcare, câteva magazine în zonă, este genial, o idee teribilă. Problema noastră este să văd eu că se pun la o masă doi botoșăneni cu doi suceveni să construiască, hai domnule să fim serioși. Ei se bat de la drum... . Știți cum se zice "e a noastră mai paiosilor, nu e a voastră". Oricum eu aș participa oricând la un asemenea proiect.", a declarat Valeriu Iftime.

Construcţia unui astfel de stadion ar urma să se facă cu fonduri europene, care pot fi atrase începând cu anul 2014.  

"Este vorba de un stadion cu o capacitate la 25.000-30.000 de locuri şi va fi fantastic pentru ambele judeţe.", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
95

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
347

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
324

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...