Condusa cu 2-0 in minutul 5, CSS Botosani a revenit spectaculos in meciul cu LPS Iasi! Burlacu a facut SHOW! GALERIE FOTO

 Condusa cu 2-0 in minutul 5, CSS Botosani a revenit spectaculos in meciul cu LPS Iasi! Burlacu a facut SHOW! GALERIE FOTO

 Andrei Burlacu (penalty)  Ionut Tabultoc

Lideri dupa primele sase etape ale Campionatului National de Juniori Republicani, juniorii B de la CSS Botosani aveau nevoie de o victorie pentru a ramane pe primul loc si dupa etapa a VIII-a, care a avut loc duminica.   

Botosanenii au intalnit la Roma pe LPS Iasi, echipa aflata pe locul 4 inaintea meciului. Partida a inceput cum nu se putea mai rau pentru juniorii antrenati de Daniel Schiopu, in minutul 1, iesenii deschizand scorul. Peste inca 4 minute s-a facut 2-0 pentru LPS Iasi, insa in fotbal este stiut faptul ca 2-0 este un scor periculos.   

Jucatorii botosaneni au fortat, iar in minutul 10, Nicorici a redus in diferenta cu un sut de la 16 m lateral-stanga, balonul lovind bara inainte sa intre in poarta. Acatrinei a fost la un pas sa egaleze in minutul 15, insa singur cu portarul a trimis un lob putin pe langa poarta. Peste cateva minute acelasi Acatrinei s-a revansat si a sutat perfect de la 20 de m fix in vinclul portii iesene si a egalat.   

Antrenorul botosanenilor a fortat, iar in minutul 30 l-a introdus pe teren pe golgheterul campionatului (17 goluri in 6 meciuri), Andrei Burlacu.   

Dupa pauza a inceput festivalul de goluri. Burlacu a dus scorul la 3-2, inscriind cu poarta goala dupa ce a driblat portarul. Miculaiciuc a facut 4-2, dupa ce a primit o pasa de la acelasi Burlacu.

Scorul nu a ramas acesta. Burlacu a mai inscris 4 goluri, unul fiind din penalty, ducand scorul la 8-2. Botosanenii au mai ratat si o lovitura de la 11 m prin Nicorici.

In urma acestul rezultat, CSS Botosani ramane lider in clasament cu 19 puncte, in fata celor de la CSMS Iasi, in timp ce Andrei Burlacu a ajuns la 22 de goluri inscrise in 7 meciuri.   

CSS Botosani: Horopciuc - Cotiuga, Apostol, Bulmaga, Gradinaciuc, Anton, Apetroaie, Gradinaru, Acatrinei, Hraniciuc, Nicorici. Au mai jucat: Burlacu, Miculaiciuc, Hritcu, Bubutanu. Antrenor: Daniel Schiopu.  

Alte rezultate:   

Etapa 7 - duminica

Rapid CFR Suceava – FC Botosani (A)…1-3 (1-0)
Antrenor: Catalin Chirila  

CSS Botosani (A) - LPS Iasi…0-2 (0-1)
Antrenor: Sorin Iordache  

Rapid CFR Suceava – FC Botosani (B)…0-2 (0-1)
Antrenor: Cristi Frumuz  

GALERIE FOTO:





















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
263

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
444

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...