Concurs cu 100 de premii inițiat de înfocatul susținător al producătorilor locali

Concurs cu 100 de premii inițiat de înfocatul susținător al producătorilor locali

Tânărul care a fondat un grup în social media destinat promovării producătorilor locali din Botoșani, Emanuel Corduneanu, își continuă campania de susținere a întreprinzătorilor din județ printr-un concurs inedit. Competiția „#ÎsRomân” a fost demarată luni, pe 15 iunie, câștigătorii fiind desemnați prin tragere la sorți.

Miza este una bogată, fiind vorba despre 100 de premii, care vor fi oferite către 20 persoane, din cadrul a 20 firme. Cu alte cuvinte, fiecare câștigător va fi răsplătit cu cinci cadouri.

Mai exact, sunt puse la bătaie: 5 seturi cu clește pentru grădinărit și ruletă profi, oferite de Magazinul PROTEHNICA - S.C. A.D. CHING S.R.L., 5 vouchere de câte 60 lei fiecare asigurate de Carmangeria Stejarul, 5 oglinzi pentru baie/hol oferite de Studio Mobili, 5 pizza gigant pregătite de Restaurantul Magic Land, 5 torturi de câte 2 kg fiecare cu sigla #ÎsRomân, preparate de Laboratorul Delis, 5 pachete a câte 3 borcane de miere ecologică de coriandru, tei și polifloră oferite de către Mihai Petru Viorel, producător local, 5 traiste tradiționale și 5 eșarfe de mătase circulară croite de S.C. CROITORIA DIN SAT S.R.L., 5 vouchere de câte 100 lei fiecare date de KALAPOTT, 5 rulade pavlova de 1 kg pregătite de „Torturile Evelinei”, 5 perne de dormit asigurate de PRES MODAR SERV, 5 premii surpriză oferite de Ferma Apicola Marineac, 10 kg telemea sărată de oi pregătită de către Ana Pădurariu.

La toate acestea, următorii sponsori contribuie cu: ApiMilena Iacob S.R.L. - 5 kg miere poliflora, 5 kg miere tei, 2,5 kg polen crud, 500 grame pastură; Produse Bio - 5 cofraje ouă; I.I. Milian - 5 torturi , 5 platouri prăjituri; Vieriu Ștefan - 5 borcane miere polifloră; Mihai Gheorghe - 25 kg roșii românești; Ionuț Lupașcu - 5 kg cașcaval bio; Casa Ionescu - 5 sticle de vin roșu 750 ml; S.C. Cozonac Domnesc S.R.L. - 5 buc de cozonac domnesc de câte 1kg.

Concursul se încheie pe 24 iunie, iar extragerea va avea loc joi, 25 iunie, pe random.org în direct, pe grupul PRODUCATORI LOCALI la Salonul POINT STUDIO.

Potrivit lui Emanuel Corduneanu, vor fi înscrise doar persoanele care, în perioada acestui concurs, se vor implica, invitând cât mai mulți oameni sau distribuind acest grup

„Toți participanți vor trebui să scrie pe whatsapp la numărul: 0745 811 379 pentru a putea fi contactați dacă vor fi selectați drept câștigători împreună cu un PRINT SCREEN prin care să dovedească ca au facut invitații în grupul PRODUCATORI LOCALI și l-au SHARUIT. Nu uitați să îmi scrieți și numele dvs real cu care veți participa la acest concurs.  Cu cât acest grup va deveni mai mare, acest lucru va fi benefic pentru toată lumea”, a explicat tânărul botoșănean.

Imediat după extragerea numelor celor 20 de câștigători, aceștia trebuie să vină la salonul Point Studio Botoșani, din strada 1 Decembrie, nr. 58, pentru ridicarea premiilor.

„Este un concurs de promovare a firmelor românești, a produselor, a grupului, platformei care se va lansa și explicit a producătorilor care fac produsele românești”, a subliniat Corduneanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
135

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
102

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...