Vești extraordinare despre doctorul Radu Malancea: Se simte tot mai bine

Vești extraordinare despre doctorul Radu Malancea: Se simte tot mai bine

Medicul Radu Malancea, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Botoșani, este în stare stabilă și se simte tot mai bine la Spitalul din Iași după ce a suferit o intervenție chirurgicală, la începutul acestei săptămâni, operație care s-a întins pe nu mai puțin de opt ore.

Operația pe cord deschis la care a fost supus luni, 30 noiembrie 2020, timp de opt ore, a fost un succes, iar începând de ieri, joi, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit vizibil și chiar a purtat scurte discuții cu cei apropiați.

Echipa de medici de la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” din Iași, sub monitorizarea cărora se află, sunt mulțumiți la acest moment de evoluția sa postoperatorie și speră ca doctorul Radu Malancea să se recupereze cât mai repede.

Acesta va rămâne totuși, deocamdată, la Iași, la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Reamintim că duminica trecută, medicul Radu Malancea a fost trimis în stare critică la Iaşi cu disecţie de aortă. Acesta a venit duminică dimineaţă cu maşina personală la Urgenţe pentru că se simţea rău şi avea dureri în piept și a fost trimis de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” din Iași unde, luni, a suferit o amplă intervenție chirurgicală.

 

Spune-ne opinia ta