Tânăra care și-a furat înapoi bicicleta!

După ce i-a fost furată bicicleta, o tânără a decis să-și facă singură dreptate. Pentru că ancheta poliției se desfășura lent, a decis să-și recupereze bunul prin forțele proprii.

Tânăra care și-a furat înapoi bicicleta!

După ce a raportat la poliție furtul bicicletei, Jenni Morton-Humphreys, în vârstă de 30 de ani, din Marea Britanie, a descoperit, chiar a doua zi, un anunț de vânzare pe Facebook, în care apărea chiar bicicleta furată. Iar în acel moment planul de recuperare al bicicletei a început să prindă contur. Jenni l-a contactat pe vânzător și au programat o întâlnire. Asta după ce a anunțat poliția, care a refuzat să o susțină sau să-l aresteze pe presupusul hoț, din lipsă de dovezi, și care i-a recomandat să renunțe la planul periculos.

Cu toate acestea, tânăra și-a pus planul în aplicare și s-a întâlnit cu hoțul pe una dintre cele mai periculoase străzi din Bristol.

A cerut să testeze bicicleta și, odată urcată pe ea, a pedalat cât de repede a putut, fără să se uite înapoi.

„M-am asigurat că nu voi avea nimic important asupra mea, doar niște chei și un pachet de țigări, pe care le-am înmânat vânzătorului pentru a le ține cât timp mă plimb cu bicicleta,” a povestit Jenni, citată de DailyMail.

Ulterior, s-a declarat încântată de starea în care și-a regăsit bicicleta, aceasta fiind reparată pe alocuri, cât timp s-a aflat în grija hoților.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...